RECAP: Thaimaa raportoi 3,323 19 päivittäisestä Covid-47-tartunnasta ja 24 lisäkuolemasta viimeisen XNUMX tunnin aikana, Chulabhorn Royal Academy järjestää lehdistötilaisuuden Sinopharm-rokotteiden jakelusta

Kansallinen -

Thaimaa ilmoitti yhteensä 3,323 19 päivittäisestä Covid-47-tartunnasta ja 24 lisäkuolemasta viimeisen 27 tunnin aikana, CCSA:n tiedottaja Taweesilp Visanuyothin ilmoitti tänä aamuna XNUMX. toukokuuta.

Kuolleita oli 26 miestä ja 21 naista Bangkokista (26), Nonthaburista (4), Chiang Maista (3), Yalasta (1), Ayutthayasta (1), Mukdahanista (1), Phetchaburista (1), Ratchaburista (1), Khonkaen (1), Sisaket (1), Chonburi (1), Surat Thani (1), Nakhon Sri Thammarat (1), Tak (1), Amnat Charoen (1), Nan (1) ja Songkhla (1). Ikähaarukka oli 26-87 vuotta.

Useimmilla heistä raportoitiin taustalla olevia terveysongelmia, mukaan lukien verenpainetauti, diabetes, krooninen munuaissairaus, hyperlipidemia, krooninen keuhkosairaus, liikalihavuus, sydänsairaus, aikaisemmat aivohalvaukset ja syöpä. Yhden heistä ilmoitettiin olevan raskaana, kuusi oli vuodepotilaita, ja yhdeksällä ei kerrottu olevan mitään terveydellisiä.

Valokuvia ei ole saatavilla.

Mitä tulee muihin kuin vankiloihin liittyviin paikallisiin infektioihin, suurin määrä potilaita raportoitiin Bangkokissa, 894, jota seurasivat Samut Prakan 280:lla, Phetchaburi 233:lla (elektroniikkateollisuusalueella), Nonthaburi 129:lla (ajoina äskettäin löydetty klusteri uusi rakennustyöläisleiri), Pathum Thani 98:lla ja Samut Sakhon 59:llä. Chonburi ilmoitti tänään 52 uudesta tapauksesta, kun tehdasklusteri tuli hallintaan.

Tähän päivään mennessä 2,063 24 ihmistä toipui täysin viimeisen vuorokauden aikana ja on päästetty kenttäsairaaloista ja karanteenikeskuksista. Thaimaa on nyt saavuttanut 141,217 93,828 tapauksen, 920 XNUMX toipumisen ja yhteensä XNUMX XNUMX kuolemantapauksen pandemian alkamisen jälkeen. Noin 57,112 19 ihmistä sai ensimmäisen rokotuksensa Covid-4,543-rokotteella ja vielä XNUMX XNUMX ihmistä sai toisen rokotteen eilen., joka merkitsee Thaimaassa yhteensä 3,208,882 XNUMX XNUMX rokotettua henkilöä, jotka ovat saaneet vähintään yhden rokoteannoksen.

Royal Gazette julkaisi eilen 26. toukokuuta Chulabhornin kuninkaallisen akatemian ilmoituksen ihmisille tarjottavien lääketieteellisten ja kansanterveyspalvelujen hallinnoinnista Covid-19-koronavirusepidemian aikana.

Ilmoituksessa mainittiin myös lääkkeiden, rokotteiden, lääkintätarvikkeiden, lääketieteellisten laitteiden ja muiden välttämättömyystarvikkeiden jakelu, joita Chulabhorn Royal Academyn tulisi jatkaa epidemian aikana, jotta toiminta olisi nopeaa ja tehokasta.

Chulabhorn Royal Academy aikoo siksi järjestää tänään lehdistötilaisuuden Kiinan Sinopharm-rokotteen myöntämisestä Royal Gazetten ilmoituksen mukaisesti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.