Hollantilainen ex-patti jakaa ilmaista ruokaa Pattayan tarvitseville 64-vuotispäivänään

Pattaya -

Hollantilainen ex-patteri ja hänen perheensä jakoivat ilmaista kuivattua ruokaa hänen 64-vuotissyntymäpäiväänsä Pattayan tarvitseville sen sijaan, että olisivat pitäneet juhlia eilen (26. toukokuuta).

Libert Tuinsta, vasta 64, Hollannin kansalainen, hänen perheensä ja Jay's Rent a Car -tiimi jakoivat kuivattua ruokaa, kuten riisiä, kalasäilykkeitä ja munia sekä käteistä apua tarvitseville Pattayassa Beach Roadilla vuonna Pattayan poliisiaseman edessä. Tapahtuma oli aiemmin selvitetty Pattayan poliisin kanssa, joka auttoi väkijoukon hallinnassa.

Mr. Tuinsta kertoi Pattaya Newsille: "Se oli 64-vuotissyntymäpäiväni, jota yleensä järjestän joka vuosi perheeni ja ystävieni kanssa. Kuitenkin tämän Covid-19-tilanteen aikana on thaimaalaisten nykyisten sääntöjen ja määräysten vastaista olla pitämättä juhlia, ja se on muuten mielestäni huono maku. Sen sijaan annoin Pattayan tarvitseville noin 500 ilmaista kuivaruokapakettia jaettavaksi niille, jotka ovat vähemmän onnellisia kuin minä.”

"Haluan välittää viestin niille, jotka kärsivät pandemiasta. Meidän tulee taistella ja olla kärsivällisiä. Olen varma, että se on pian ohi. Tilanne paranee. Ole optimistinen, älä menetä toivoa äläkä pelkää pyytää apua." Herra Tuinsta päätti.

Hyväntekeväisyystapahtuma houkutteli satoja ihmisiä lainvalvontaviranomaisten kanssa varmistamaan, että he käyttivät naamioita ja noudattavat sosiaalisia etäisyyksiä koskevia sääntöjä. Varsinkin Pattaya Beachillä on tällä hetkellä kasvava asunnottomien määrä, koska yrityksiä on suljettu tai sillä on vähän tai ei ollenkaan asiakkaita.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.56 (9 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.