Sattahipin poliisi pidätti epäillyn 700 grammalla metamfetamiinia

Sattahip –

Sattahipin poliisi on pidättänyt tällä viikolla Rayongissa epäillyn, jolla oli yli 700 grammaa metamfetamiinia. Epäilty väitti olevansa työtön eikä hänellä ollut rahaa ja turvautui huumekauppaan Covid-19-tilanteen vuoksi.

Sattahipin poliisin ja piirin virkailijoiden ryhmä pidätti eilen (24. toukokuuta) herra Kamron 'Pond' Janpaon, 26, Rayongissa. Poliisi takavarikoi 701.3 grammaa metamfetamiinia.

Pidätys johtuu siitä, että poliisi sai huolestuneelta kansalaiselta vihjeen, että Pond myy huumeita Sattahipissa. Poliisi suoritti pistooperaation ennen epäillyn pidättämistä.

Epäilty myönsi poliisille, että hän osti huumeen mieheltä, jonka nimi oli vain herra Ma Herb. Sitten hän myi huumeet 500 bahtiin grammalta. Pond syytti kuulemma Covid-19-tilannetta siitä, että hän menetti aiemman työpaikkansa sekä yleisen talouden ja turistien puutteen, jotka saivat hänet myymään huumeita. Hän ei syyttänyt omaa käytöstään. Pond väitti myös, ettei hän tiennyt kuinka ottaa yhteyttä "Mr. Yrtti".

Sattahipin poliisin mukaan lampi antoi positiivisen tuloksen myös huumeiden käytöstä. Häntä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa ja laittomasta huumeiden ottamisesta. Lampi on pidätettynä lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.