Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa monsuunisateesta Etelä-Thaimaassa koko tämän viikon ajan, jonka on aiheuttanut trooppinen sykloni "YAAS" Bengalinlahden yllä

Kansallinen -

Thaimaan meteorologinen laitos on tänä iltapäivänä, 24. toukokuuta, varoittanut trooppisesta syklonista "YAAS", joka saa monsuunisateet hallitsemaan seitsemää Andamaanienmeren ja Thaimaanlahden maakuntaa, alkaen tästä lauantaista 29. toukokuuta.

Myrsky etenee luoteeseen nopeudella noin 8 km./h. suurin jatkuva tuulennopeus noin 65 km./h. Sen odotetaan laskeutuvan ylä-Intian ylle 26. ja 27. toukokuuta, mikä johtaa sateisiin maan eteläosissa koko viikon ajan 24. toukokuuta - 29. toukokuuta.

Etelään ennustetaan rankkoja tai erittäin rankkoja sateita, erityisesti Phetchaburissa, Prachuap Khiri Khanissa, Chumphonissa, Ranongissa, Phangngassa ja Phuketissa. Etelän ihmisten tulee olla varovaisia ​​vaikeissa olosuhteissa.

Andamaanienmeren ja Thaimaanlahden ylle ennustetaan voimakasta tuulta ja aaltoja. Andamaanienmerellä on todennäköisiä noin 2-4 metrin aaltoja ja Andamaanienmeren ukkoskuurojen alueilla yli 4 metriä, kun taas noin 2 metrin aallon ennustetaan olevan ylemmällä lahdella, 1-2 metriä alemmalla lahdella ja noin 2 metriä. ukkoskuurojen alueilla.

Kaikkien Andamaanienmerellä olevien pienten alusten tulee pysyä mailla ja kaikkien Persianlahdella olevien alusten tulee jatkaa varovaisuutta varoitusjakson aikana.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.25 (4 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.