Sattahipin poliisi pidätti väitetyt huumekauppiaat Rayongissa 731 metamfetamiinipillerillä.

Rayong –

Sattahipin poliisi on pidättänyt kaksi väitettyä huumekauppiasta Rayongissa, joissa oli 731 metamfetamiinipilleriä ja pieni määrä kristallimetamfetamiinia.

Poliisipäällikkö eversti Panya Damlekin johtama Sattahipin poliisin ryhmä ilmoitti pidättäneensä neiti Patamaphon Thammahornin, 23, torilla Ban Changissa Rayongissa eilen iltapäivällä, 23. toukokuuta, vihjeen jälkeen.

Poliisin raportin mukaan Sattahipin poliisi takavarikoi Patampahonista 83 metamfetamiinipilleriä. Hän kertoi pidättäville virkamiehille, että hän osti huumeet tuttavalta, joka tunnetaan nimellä "Mr. Lintu".

Poliisi jatkoi tutkintaa ja paikansi ja pidätti Worawit 'Bird' Klaisuwanin, 22, myös Ban Changissa, Rayongissa.

Sattahipin poliisi ilmoitti takavarikoivansa Worawitista 648 metamfetamiinipilleriä ja 33.22 grammaa metamfetamiinia.

Sattahipin poliisin mukaan Worawit myönsi huumeiden olevan hänen ja että hän myi niitä ensisijaisesti nuorille Rayongin ja Sattahipin alueella. Yhteys Sattahipiin johtuu siitä, että paikallinen poliisi osallistui Rayongissa tapahtuneisiin pidätyksiin.

Molempia epäiltyjä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa ja he ovat olleet vangittuna lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.