‘Koh Si Chang Model’, joka on suunnattu 100 %:lle tukikelpoisista saaren asukkaista rokotettaviksi Covid-19-virusta vastaan

Kuva: The Bangkok Times

Koh Si Chang, Si Racha, Chonburi –

Covid-19-rokotuskampanja Koh Si Changilla tähtää kaikkien saaren tukikelpoisten asukkaiden rokottamiseen mallina matkailun elvyttämiseksi, vaikka se ei olekaan pakollista.

Rokotuskampanja alkoi Koh Si Changin sairaalassa eilen (21st).

Chonburin varakuvernööri Tawatchai Sithong vieraili Koh Sichangin sairaalan asukkaiden ja lääkintähenkilöstön luona rokotuskampanjan aikana.

Kuva: The Bangkok Times

Koh Si Changin pormestari herra Damrong Paetra, joka oli myös paikalla, kertoi The Pattaya Newsille: "Koh Si Chang on vaikuttanut pandemiaan, koska pääasiallinen talous täällä on matkailusta, erityisesti ulkomaisesta, vaikka myös kotimainen on merkittävää. .â€

"Suunnitelmamme on tehdä saaresta malli, jolla rokotetaan kaikki saaren tukikelpoiset asukkaat paikallisen taloutemme elvyttämiseksi."

“Tulevaisuudessa meillä ‘saattaa’ olla sääntö, jonka mukaan jokaisen, joka haluaa vierailla Koh Si Changilla, tulee olla rokotettu tai hänellä on oltava todiste vastaavasta asemasta. Tästä käydään kuitenkin vielä syvää keskustelua, eikä se ole kiveen hakattu.” Pormestari jatkoi.

"Koh Si Changin malli voidaan tehdä helposti, koska se on pieni saari, jolla matkustusrajoituksia valvotaan." Pormestari päätti.

Koh Si Changissa on noin 4,000 70 asukasta, ja Chonburin hallitus tekee yhteistyötä turistiriippuvaisen saaren kanssa tarjotakseen rokotteita kaikille tukikelpoisille asukkaille, joihin ei tällä hetkellä lueta lapsia tai ulkomaalaisia. Ulkomaalaiset voivat kuitenkin rekisteröityä kesäkuun alussa Thaimaan hallituksen eilen antamien ilmoitusten mukaan. Pienen asukasmääränsä vuoksi Koh Si Chang pyrkii olemaan yksi ensimmäisistä paikoista Thaimaassa, joka saavuttaa thaimaalaisen tavoitteen, jonka mukaan noin XNUMX prosenttia kansalaisistaan ​​rokotetaan, jotta he voisivat saavuttaa toivomansa laumaimmuniteetin.

LÄHDE: Bangkok Times

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhe, tai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.