KORVAUS: Thaimaasta löytyy 1,879 1,498 uutta kotimaista tartuntaa ja 29 24 vahvistettua tapausta vankiloissa eri puolilla maata ja XNUMX lisäkuolemaa, joilla on taustalla olevia sairauksia viimeisen XNUMX tunnin aikana

KUVA: BMA Health

Kansallinen -

Thaimaa ilmoitti 1,879 19 uudesta kotimaisesta Covid-1,498-tartunnasta ja 3,394 29 vahvistetusta tapauksesta suurissa vankiloissa valtakunnallisesti, mikä merkitsee yhteensä 24 19 päivittäistä tartuntaa ja XNUMX lisäkuolemaa viimeisen XNUMX tunnin aikana, CCSA:n apulaistiedottaja Apisamai Srirangsan ilmoitti tänä aamuna XNUMX. toukokuuta.

Kuolleita olivat 19 miestä ja 10 naista Bangkokista (14), Samut Prakan (5), Pathum Thani (2), Chachoengsao (1), Lampun (1), Chonburi (1), Saraburi (1), Nakhon Pathom (1). ), Kampangpeth (1), Nongkhai (1) ja Nonthaburi (1). Ikähaarukka oli 42-92 vuotta.

Useimmilla heistä raportoitiin taustalla olevia terveyssairauksia, mukaan lukien verenpainetauti, diabetes, hyperlipidemia, krooninen munuaissairaus, krooninen keuhkosairaus, sydänsairaus ja liikalihavuus. Viisi heistä kieltäytyi paljastamasta terveydentilaansa.

Kotimaisista tartunnoista ensimmäinen 2,003 160 paikallisen tartunnan ryhmä havaittiin Bangkokissa. Heistä kolmen kerrottiin liittyneen viihdekohteisiin, 1,481 oli yhteydessä paikkakuntien markkinoilta ja kylistä, 359 XNUMX oli läheisessä kontaktissa vahvistettujen tartunnan saaneiden potilaiden kanssa (monet vankiloissa) ja loput XNUMX tartuntaa liittyivät muihin riskialttiisiin paikkoihin. Muita riskialttiita paikkoja ovat yleensä yksityiset kotijuhlat, juomapiirit, työpaikat, joissa ei ole riittävää sosiaalista etäisyyttä, kuten jotkut rakennukset tai tehtaat, tiheästi pakatut yhteisöt, kuten siirtotyöläisten leirit, ruuhkaiset markkinat tai temppelit ja vastaavat paikat.

Toiseen ryhmään kuuluu 848 tapausta, jotka raportoitiin Bangkokin läheisyydessä. Heistä yhden kerrottiin liittyvän viihdepaikkoihin, 28 oli paikallisilta toreilta ja kyliltä, ​​550 oli lähikontaktista vahvistettujen tartunnan saaneiden potilaiden kanssa ja loput 269 tapausta liittyivät muihin riskialttiisiin paikkoihin.

Viimeiseen ryhmään kuuluu 526 kotimaista tartuntaa, jotka havaittiin muissa maakunnissa. Heistä yhden kerrottiin liittyvän viihdepaikkoihin, 31 oli yhteydessä yhteisön markkinoilta ja kylistä, 263 oli läheisessä kosketuksessa vahvistettujen tartunnan saaneiden potilaiden kanssa (monet vankiloissa) ja 231 heistä oli yhteydessä muihin riskialttiisiin paikkoihin. Suurin osa ryhmästä löydettiin Samut Prakanista 153:lla, jota seurasivat Nonthaburi 130:lla, Pathum Thani 119:llä ja Phetchaburi 76:lla. Chonburi ilmoitti 39 kotitartunnasta viimeisen 24 tunnin aikana.

Bangkok ilmoitti viidestä uudesta klusterista Bang Kapin markkinoilla, rakennustyöläisleiristä Bang Kho Laemin alueella, jäätehtaasta Chatuchakin alueella, rakennustyöläisleiristä Don Muengin alueella ja varastosta Bang Suen alueella. Kaupungissa on nyt 5 aktiivista klusteria 34 alueella, jotka ovat tiukan valvonnan ja kansanterveysviranomaisten ennakoivan lähestymistavan alaisia.

Tähän päivään mennessä 4,450 24 ihmistä toipui täysin viimeisen vuorokauden aikana ja on päästetty kenttäsairaaloista ja karanteenikeskuksista. Thaimaa on nyt saavuttanut 116,949 74,398 tapauksen, 678 XNUMX toipumisen ja yhteensä XNUMX XNUMX kuolemantapauksen pandemian alkamisen jälkeen. Noin 64,739 19 ihmistä sai ensimmäisen rokotuksensa Covid-39,911-rokotteella ja vielä XNUMX XNUMX ihmistä sai toisen rokotteen eilen., joka merkitsee Thaimaassa yhteensä 2,445,645 XNUMX XNUMX rokotettua henkilöä, jotka ovat saaneet vähintään yhden rokoteannoksen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.