Pattayan poliisi viettää tänään Krom Luang Chumphonin muistoa "Abhakaran muistopäivän" kunniaksi

Pattaya -

Pattayan poliisi on järjestänyt kunnianosoitusseremonian osoittaakseen kunnioitusta "Abhakaran muistopäivää" tai "Wan Arpakorn päivää" kohtaan tänään, 19. toukokuuta, muistoksi ja osoittaakseen kiitollisuutta amiraali prinssi Abhakara Kiartivongselle, Chumphonin prinssille (Krom Luang Chumphon), joka oli tunnetaan myös "Thain kuninkaallisen laivaston isänä".

Amphon Kaewsang Pattayan poliisiasemalta johti Pattayan poliisia ja virkamiehiä pitämään muistotilaisuuden Krom Luang Chumphonin kuoleman muistopäivänä tekemällä ansioita ja asettamalla muistoseppeleitä amiraaliprinssi Abhakaran patsaan kunniaksi häntä ja hänen panoksensa Thaimaahan.

Krom Luang Chumphon oli kuningas Chulalongkornin (Rama V) poika, ja monet laivaston merimiehet ja kalastajat ovat kunnioittaneet häntä kaikkialla maassa. Hän valmistui laivastotieteestä Englannissa.

Palattuaan Siamiin vuonna 1900 komentajaluutnanttina kunnioitettu prinssi ryhtyi työskentelemään ja ryhtyi kehittämään Siamin kuninkaallista laivastoa saavuttaakseen korkeimman tason läntisten laivaston tasolle ja kouluttaen Thaimaan laivaston merimiehiä tieto, asiantuntemus ja kyky olla kouluttajia ja komentajia ilman, että joudut luottamaan ulkomaalaisiin.

Vuonna 1907 hän perusti ensimmäisen konepajakoulun, joka antoi upseereille koulutusta laivaston alusten ja tehtaiden koneista korvatakseen ulkomaalaisia ​​työntekijöitä.

Vuonna 1922 hän näki, että Sattahip Bay oli strateginen paikka laivastotukikohdan perustamiselle, ja siksi hän tarjosi kuninkaallista maata Sattahipiin nykyisten laivaston tilojen rakentamiseksi.

Seremoniassa noudatettiin kaikkia Covid-19:aan liittyviä toimenpiteitä ja käytäntöjä, mukaan lukien maskin käyttö, lämpötilatarkistukset ja läsnäolijoiden lukumäärän rajoittaminen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.