Ravintolan omistajat hengittävät pienen helpotuksesta, kun ruokapaikka avataan uudelleen Pattayalla tänä aamuna

KUVA: Prachachat

Pattaya, Chonburi, Thaimaa-

Kahden viikon sulkemisen jälkeen ruokaileville asiakkaille Chonburin ravintolat hengittävät pienen helpotuksesta tänä aamuna, kun ne voivat avata ovensa ja toivottaa vieraat jälleen tervetulleiksi sen jälkeen, kun Covid-19-rajoitukset poistettiin Chonburista.

Rajoitusten poistaminen ja Chonburin luokituksen alentaminen "tummanpunaisesta" maakunnasta "punaiseksi" Se on kuitenkin vasta ensimmäinen askel todennäköisesti pitkällä tiellä toipumiseen kovan kärsimyksen kärsineelle Pattayalle, joka kärsii kolmannesta "sulkemisestaan" vuoden aikana, joka on tuhonnut matkailu- ja ravintola-alan turistiriippuvaisessa Pattayassa. Vuonna 2019 kaupunki oli 19. vierailluin kaupunki maailmassa ja toivotti tervetulleeksi lähes kymmenen miljoonaa ulkomaista turistia sekä 7 miljoonaa kotimaista.

Covid-19-toimenpiteiden, rajoitusten ja rajojen sulkemisten vuoksi ne päivät ovat pitkällä menneisyydessä, vaikka kaupungin johtajat ovat optimistisia että kun ne on rokotettu, vähintään 70 % Pattayan väestöstä voi toipua ja toivottaa rokotetut ulkomaalaiset turistit jälleen tervetulleeksi, mikä elvyttää taloutta, joka on riippuvainen matkailusta noin 80 % heidän BKT:staan.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplume on toistuvasti rohkaissut paikallisia asukkaita ottamaan rokotuksen, kun se tulee saataville, koska kaupunki aloittaa massarokotukset myöhemmin tällä viikolla. Myös ulkomaalaiset voivat saada rokotuksen, vaikka kaikki yksityiskohdat eivät ole vielä selvillä.

Toistaiseksi ravintoloiden omistajat voivat toivottaa asiakkaat tervetulleiksi takaisin Chonburin tiloihinsa ilman kapasiteettirajoituksia, vaikkakin Covid-19-varotoimenpiteillä ja toimenpiteillä, kuten lämpötilatarkastuksilla, sosiaalisilla etäisyyksillä, hygieniaan liittyvillä säännöillä ja muilla toimenpiteillä. "Tummanpunaiset" alueet, jotka ovat nyt vain Bangkok, Nonthaburi, Samut Prakan ja Pathum Thani, sallivat myös ruokailun Thaimaan ravintolaliiton kovan painostuksen jälkeen, mutta vain 25 % kapasiteetilla huolimatta Covid-19-tapausten jatkumisesta näissä maissa. alueilla.

Ravintolat voivat ruokailla klo 11 asti Chonburissa ja kaikilla "punaisilla" vyöhykkeillä ja klo 00 asti "Tummanpunaisilla" vyöhykkeillä. Alkoholin myynti on kuitenkin kielletty ravintoloissa valtakunnallisesti, jotta ihmiset eivät halua käyttää ravintoloita baareina. Baarit, viihdepaikat ja vastaavat laitokset ovat myös suljettuina valtakunnallisesti. Chonburi on myös tehnyt provinssin päätöksen jättää monet asiat kiinni, mukaan lukien uima-altaat ja rannat (teknisesti avoinna harjoittelua varten, mutta todellisuudessa, erityisesti Pattaya Beachillä, periaatteessa suljettu ja voi vain kävellä lähellä rantaa) toistaiseksi kansanterveysviranomaisen seuraaessa tilannetta.

Chonburi puolestaan ​​​​on nähnyt tapausten laskunLähes kaikki syntyivät läheisistä kontakteista kotona, ja niin ravintoloiden omistajat kuin maakuntien terveysviranomaisetkin toivovat, ettei uudelleenaukiminen tapahdu piikkiin.

Toistaiseksi ravintolanomistajat voivat hengittää pienen helpotuksesta, vaikka monet omistajat eivät vieläkään avaa ennen kuin alkoholin myynti on sallittu tai kotimaan matkailu palaa ja Pattayan tuhannet viihdepaikat voivat avautua. Suosittujen viihdealueiden sulkeuduttua monet ravintoloiden omistajat ovat kertoneet The Pattaya Newsille, että he kamppailevat saadakseen voittoa, ja he säästävät rahaa pysyä suljettuina, kunnes tilanne kokonaisuudessaan paranee maakunnassa ja kaupungissa. Lisäksi monet paikalliset asukkaat jäävät kotiin ja välttävät ulos menoa Covid-19-pelon vuoksi, mikä vähentää joidenkin ravintoloiden omistajien mukaan asiakkaita entisestään. Ei ole merkkiäkään siitä, milloin muita toimenpiteitä lievennetään, ja kaupungin johtajat ilmoittavat vain, että he ottavat sen päivä kerrallaan eivätkä halua sitoutua mihinkään aikatauluun siitä, milloin lisätoimenpiteitä, kuten elokuvateattereita, baareja, kuntosaleja jne. avata.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/