Thaimaan kuninkaallinen lehti julkaisi määräyksen muuttaa Covid-19-värialueita, uudet toimenpiteet alkavat maanantaina 17. toukokuuta

Thaimaa-

Thaimaan kuninkaallinen lehti julkaisi tänä iltana määräyksen, jossa hyväksyttiin Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) aiemmin tänään tekemä ehdotus muuttaa vyöhykekoodeja maassa, joka säätelee yleisiä Covid-19:aan liittyviä rajoituksia ja toimenpiteitä kuningaskunnassa.

Tilaus, joka kestää voimaan maanantaina 17, vähentää korkeimmat ja tiukimmat valvontavyöhykkeet eli tummanpunaiset neljään alueeseen kuudesta aikaisemmasta: Bangkok, Nonthaburi, Pathum Thani ja Samut Prakan. Chonburi on pudotettu "punaiselle vyöhykkeelle" tai valvotulle alueelle, ja Chiang Mai on pudotettu "oranssille vyöhykkeelle" tai valvontaan.

Muiden toimenpiteiden ohella Chonburin lukijoille, suurimmalle osalle yleisöstämme, alennetut päätoimenpiteet ovat ruokailut normaalipaikoilla klo 11 asti (vaikka kuvernööri voisi halutessaan vahvistaa tätä sääntöä.) Teoksessa ”Deep Red ”-vyöhykkeillä, kuten Bangkokissa, ruokailu sallitaan 00 %:n kapasiteetilla klo 25 asti ja take-away klo 9 asti. Oranssit vyöhykkeet sallivat ruokailun normaalisti. Alkoholin myynti on kielletty ravintoloissa koko kuningaskunnan alueella, ja baarit ja viihdepaikat on pidettävä suljettuina kaikkialla maassa.

TPN-media huomauttaa, että Chonburin provinssin on myös julkaistava ohjeet ja määräykset, joiden pitäisi olla tämän viikonlopun aikana, ja annettava ohjeita maakuntarajoitustensa suhteen. Kuvernöörit saavat vahvistaa sääntöjä, mutta eivät heikentää niitä.

Suurin osa toimenpiteistä ja sulkemisista on säännelty maakuntatasolla, joten Chonburin hallitus julkaisee säännöt, jotka koskevat esimerkiksi kuntosaleja, uima-altaita, hierontaliikkeitä, rantoja ja muita paikkoja.

Määräys sisältää myös virallisen poikkeuksen maskin käyttämisestä järjestetyissä virallisissa kokouksissa, joissa joku saattaa joutua pitämään virallisen puheen tai mielipiteen ja on joko rokotettu tai äskettäin tehty Covid-19-testi ja todistettu, ettei hän ole saanut tartuntaa, mutta hänen on seurattava taudintorjuntaa. toimenpiteitä, olla sosiaalisesti etäällä ja poistaa maski vain, jos olet mukana keskustelussa tai puhumassa.

Seitsemäntoista punaista maakuntaa ovat Kanchanaburi, Chon Buri, Chachoengsao, Tak, Nakhon Pathom, Nakhon Si Thammarat, Narathiwat, Prachuap Khiri Khan (Hua Hin), Ayutthaya, Phetchaburi, Yala, Ranong, Rayong, Ratchaburi, S Suratkhl ja S Samutkhl. Kuin minä.

Loput maakunnat ovat oransseja.

Ilmoitamme sinulle maakuntakohtaisista tilauksista heti, kun ne julkaistaan.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.57 (7 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/