Bangkokin muovitehtaalla eilen syttyneen suuren tulipalon syytä ei ole vielä selvitetty, tutkinta on käynnissä, sanoo Thaimaan kuninkaallinen poliisi

Bangkok -

Thaimaan kuninkaallisen poliisin oikeuslääketieteen toimisto paljasti tänään, 17. toukokuuta, että Bangkokin muovitehtaalla eilen syttyneen suuren tulipalon syytä ei ole vielä voitu määrittää, sillä tutkinta on käynnissä.

Valtava savupilvi havaittiin muovitehtaalla, joka sijaitsee Soi Sukhaphiban 5:ssä Sai Main alueella noin kello 3. eilen, toukokuun 50. Palomiehet ja vapaaehtoiset olivat viettäneet yli neljä peräkkäistä tuntia palon hallintaan kello 16 asti. Kuolonuhreista ja loukkaantumisista ei raportoitu, ja tulipalosta kuvatut virusvideot täyttivät sosiaalisen median alustat, kuten TikTok.

Noin 20 eilen vuorossa ollutta työntekijää tutkittiin. He kertoivat kuitenkin poliisille, ettei heillä ollut aavistustakaan, mistä palo sai alkunsa ja mistä se tarkalleen aiheutti. He kaikki pääsivät pakoon tulipalolta.

Kaikki tehtaan varastot tuhoutuivat, vahingot olivat edelleen arvioimattomia. Oikeuslääketieteen poliisi ilmoitti tänä aamuna, että palon syttymissyy on edelleen tutkinnan alla ja odottaa ilmoituksia.

Samaan aikaan paikalle saapui myös saasteidentorjuntaviraston virkamiehet mittaamaan palavasta muovista jäännöskemikaalitasoja kemiallisen höyrynilmaisimen avulla. Aluksi havaittiin vain pieni määrä jäämiä, eikä niillä ollut haitallista vaikutusta ihmisten terveyteen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.