Reader Talkback -tulokset: Pitäisikö Covid-19-rokotteiden olla ilmaisia ​​kaikille ulkomaalaisille heidän viisumistatuksestaan ​​riippumatta Thaimaassa?

Seuraavassa on eksklusiivinen viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja annamme sinulle viikon vastata siihen eri kanavillamme kokoamalla esitettäväksi monipuolisen valikoiman vastauksia ja mielipiteitä.

Viime viikolla kysyimme sinulta seuraavaa:

Reader Talkback: Pitäisikö Covid-19-rokotteiden olla ilmaisia ​​kaikille ulkomaalaisille heidän viisumistatuksestaan ​​riippumatta Thaimaassa?

Lisäsimme kontekstin:

Pitäisikö ulkomaalaisten saada rokote ilmaiseksi? Pitäisikö kelpoisuutta rajoittaa? Pitäisikö sen olla esimerkiksi KAIKKI ulkomaalaiset vai vain ne, jotka maksavat veroja tai joilla on pysyvä asuinpaikka? Onko sillä väliä? Pitäisikö "turistien" täällä pidennetyllä Covid-19-viisumilla saada se ilmaiseksi? Onko työlupa arvokkaampi kuin eläkeviisumi? Pitäisikö ulkomaalaisten saada valita, mikä rokotemerkki heillä on?

Tässä on se, mitä te, lukijamme, piti sanoa, kun toimittajamme valitsivat joitain monipuolisimpia vastauksia korostaakseen erilaisia ​​näkökulmia. Haluatko silti soittaa? Näin:

  Kerro meille kommenteissa, sosiaalisessa mediassa tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. Muista, että kaikki alla olevat kommentit ovat lukijan kommentteja, eivätkä välttämättä vastaa The Pattaya News Company Limitedin kommentteja.

=-=-=-=-=—=-=-=–=-==-

Tweed H- Vein koirani tänään Jomtienin rannalle kävelylle. Käytti maskia, ei saanut istua tai uida, ei saanut lähestyä tuntemattomia tai puhua heidän kanssaan. Kaikki hyvin, mutta matkalla ohitimme lukemattomia suljettuja yrityksiä, yksi yrittäjä on vähentänyt henkilöstöä 6:sta yhteen kovien rajoitusten aiheuttaman asiakaspulan vuoksi. Tilasin takeaway-lounaan tunnetusta 1 tähden ravintolasta ja minulle kerrottiin, että olin ainoa asiakas tälle päivälle. Tietenkin tämä on punainen vyöhyke, mutta sitä voidaan hyvinkin pian kutsua kuolleeksi vyöhykkeeksi. Yritykset, jotka eivät ole vielä kuolleet, kärsivät hitaasta kuolemasta. Jotkut ovat niin onnekkaita, että vuokransa lykätään, toiset vieläkin onnellisempia, että vuokransa alennetaan ilman velvollisuutta maksaa takaisin myöhemmin. Ihmiset aidosti yrittävät auttaa muita ihmisiä selviytymään, mutta missä on apu hallitukselta? Jotkut lupasivat, mutta eivät heti, lupauksen on noustava vielä noin kymmenen päivän ajan, jolloin se on saatettu hyvinkin miettiä uudelleen. Päivittäiset uutiset olosuhteiden ja rajoitusten jatkuvat muutokset hillitsevät ihmisten halua edes suunnitella tulevaisuutta, koska se on niin tuntematon määrä. Mikään muu maa maailmassa ei pakota ketään maksamaan rokotteesta, mutta Thaimaa haluaa veloittaa kaikilta, jopa thaimaalaisille, jos he eivät hyväksy tarjottua rokotetta. En ole minkään alan asiantuntija tämän pandemian kanssa ja raportoin vain lukemani ja näkemäni. JOS TÄTÄ PANDEMIAA EI PARANNA MAAILMANLAAJUISESTI, syyttävät sormet osoittavat Thaimaahan. TÄMÄ ON TODELLA HÄPETÄ LOPPU KANNALLE, JOKA ON TARJOTTANUT ONNELUA MILJOILLE IHMISILLE MENNEISTÄ JA EDELLEEN NIIN MALLEILLE, JOTKA Aidosti rakastavat MAAAA JA HALUVAT JÄÄSSÄ TÄSSÄ.

-=-=-==

Dario-Ehdottomasti kyllä! EI ole muuta tapaa voittaa pandemia, vaan ROKOTEET! Jos te viranomaiset rakastatte maaanne ja talouttanne, OSTA ROKOTTEITA ja jaa KAIKILLE!!…

=-=-=-=-=-

Harry Lyth-

Hyvä toimittaja,
Uskon, että thaimaalaisten on aika hyväksyä meidät tasavertaisiksi ja osoittaa humanitaarisia ominaisuuksia, aivan kuten monet ulkomaalaiset tarjosivat ilmaista ruokaa köyhille viime vuonna. "Farang" itsessään on erittäin jakautuva tapahtumarasistinen termi. Turistit ovat juuttuneet tänne ilman omaa syytään ja käyttävät rahansa täällä. Eläkeläiset ovat valinneet Thaimaan kotikseen, ja heidän pitäisi saada tuntemaan olonsa tervetulleeksi. Ne ovat myös omarahoittajia ja valtio hyötyy siitä. Täällä työskentelevät ulkomaalaiset antavat valtavan panoksen valtiolle.
Joten nöyrä mielipiteeni on, että rokotteen pitäisi olla kaikkien saatavilla. Minulla on resurssit ja mielelläni maksan siitä. Joten tee siitä ilmainen yleensä ja anna niiden, joilla on varat, osallistua vapaaehtoisesti.
Jälkikäteen todettakoon, että viimeinen asia, jonka Thaimaa nyt tarvitsee, on tuhlata kallisarvoista energiaa ja resursseja byrokraattisiin toimiin päättääkseen, kuka kelpuutetaan ja kuka ei.
Vilpittömästi
Harry Lyth
-=-=–=-=-=-=-
Thomas L.- Maksuaiheeseen en voi juurikaan kommentoida
Voin vain sanoa, että Thaimaa saa rokotteita ja luvan valmistaa rokotteita muista maista, joten ilman ulkomaalaisten apua heillä ei olisi pääsyä rokotteisiin, heidän ei pitäisi unohtaa sitä.
Yksi asia, joka huolestuttaa minua suurena riskinä taustalla olevien sairauksien vuoksi, on se, että tätä ei mainita keskustelussa
Mitkä ovat prioriteetit, jos rokotteet tulevat saataville?
Tiedän joitakin, jotka harkitsevat paluuta kotimaahansa tämän huolen vuoksi
Rehellisesti sanottuna ajattelen sitä itsekin
Mitä tulee maksamiseen, minulla on siihen varaa ilman ongelmia
Mutta onko minulla oikeus valita?
Ymmärrän kapitalismin ja markkinavoimien pelon, enkä halua sen tapahtuvan
Thaimaan hallituksen pitäisi kertoa ihmisille, mitä odottaa, paljon puhetta yksilöiltä, ​​mutta ei toimia, vaan jatkuva tuotanto huhutehtailta
Joissakin tapauksissa monet ihmiset huolestuttavat ja tekevät vääriä päätöksiä
Poliitikoilla on paljon vastattavaa olemalla puuttumatta näihin peloihin
Johtajuuden puute on se linja, joka tulee mieleen
Heidän pitäisi yrittää rauhoittaa näitä vesiä
Sen sijaan, että yrittäisit tehdä roiskeita
-=-==-=-=-
Arne J-Jos covid-19 halutaan kitkeä, kaikkien tulee olla rokotettuja, olivatpa he ulkomaalaisia ​​tai thaimaalaisia. Olen itse vakituinen asukas ja maksan veroja, joten pidän sitä itsestäänselvyytenä.
-==-=-=-=-=-
Rhys L-Joo. Olen myös ok Sinovacin kanssa, koska siellä on paljon väärää tietoa ja sinofobiaa sen ympärillä. Viimeaikaiset tehokkuustutkimukset, mukaan lukien SAGE:sta ja Indonesiasta, osoittavat, että se on erittäin tehokas vakavien Covid-19-oireiden ja -ongelmien pysäyttämisessä kahden annoksen jälkeen. Myös WHO luottaa siihen yhä enemmän.
–=-=-=-=-=

Ravi-

Joku Thaimaan ministeriöissä on laskenut.
Vaikka ottaisit 1 miljoona farangia ja veloitat niistä 1000bht per rokote (2 pistosta), joka tulee:
1 miljardi bahtia, joka riittää maksamaan xx% heidän kansansa ilmaisista rokotuksista. Puhumattakaan sairaaloiden teerahoista
Eivätkö farangit oletakaan rikkaita ja heillä on varaa asua Hymyjen maassa.
=-=-=-=-=-=-
Pietari I-Ei. Suurin osa ulkomaalaisista, jotka valittavat siitä, etteivät he saa rokotetta täällä ilmaiseksi, ovat samoja, jotka jatkuvasti tekevät rasistisia ja kiihkoiltuja huomautuksia maahanmuuttajista omassa maassaan ja saisivat kouristuksen, jos maahanmuuttajat saisivat rokotukset ensin kotiin. Se on tekopyhää. Sen sijaan suurlähetystöjen pitäisi auttaa huolehtimaan kansalaisistaan.
=-=-=-=-=-=-=-

David P-

Ottaen huomioon, että erilaiset rokotteet maksavat 150 bahtista 750 bahtiin, uskon, että monet ulkomaalaiset ja turistit eivät halua maksaa palvelumaksua 1,000 2,000 - XNUMX XNUMX bahtista.
Olen samaa mieltä muiden kanssa siitä, että Covid-rokotteiden saaminen ihmisiin mahdollisimman nopeasti on tärkeää, koska se on osoittautunut muissa maissa tapausten, sairaalahoitojen ja kuolemantapausten vähentämiseksi. Tämä on avainasemassa Thaimaan matkailulle ja taloudelle.
=-=-=-=-=-=-=-
David W-Ilmainen tai ei, en ota sinovacia vastaan.. Odotan kunnes yksityiset sairaalat ostavat modernin jne ja maksan sen.
-=-=-=-==-=-

Wayne T-

Hullu ehdotus, (jotkut saattavat ajatella), mutta laitan sen joka tapauksessa esille.
Miksi Britannian hallitus/suurlähetystö ei tarjoa rokotusohjelmaa kaikille Britannian kansalaisille?
Tai tarjoa "meille" mahdollisuutta saada rokotukset omakustannushintaan Isosta-Britanniasta. Täällä Thaimaassa ei ole niin monta Britannian kansalaista, jotka asuvat pysyvästi täällä, joten mikä siinä on ongelma, paitsi että heitä ei voi kiusata.
-=-=-=-==-=-
Richard E.-Globaali pandemian ei pitäisi koskaan olla meidän vastaan ​​heitä. Kansainvälisen yhteisön olisi pitänyt päättää tästä tämän alkaessa. Missä oli maailmanlaajuinen huippukokous ja tiedon jakaminen?!
-=-=-=-=-==-
KRP N– Thaimaan hallituksen tarkoituksena on hävittää Covid maasta. Siksi kaikki Thaimaassa asuvat ihmiset on rokotettava maksutta heidän kansalaisuudestaan ​​​​riippumatta, ikään kuin yksi Covid-potilas voisi välittää tämän vaarallisen viruksen monille ihmisille. Siellä ei saa olla syrjintää. Valtio voi kuitenkin ottaa vastaan ​​ulkomaalaisista lahjoituksia kulujen kattamiseksi. Rokotus on ainoa pitkäaikainen tapa ehkäistä tätä pandemiaa.
-=-=-=-==-=-=-
Ellwood-Koska Thaimaan hallitus ei auta omaa kansaansa, joista osa on kipeästi tarpeessa, meidän ulkomaalaisten ei pitäisi odottaa ilmaista pistosta. Toisaalta on oltava seuraavat: 1. Sen on oltava edullinen (riittävän kattamaan sen kustannukset) 2. Sen on oltava pakollinen, ja siihen on liitettävä todistus. Ne, jotka kieltäytyvät, on karkotettava.
-=-=-=-=-==-=-
Geoff-KYLLÄ, KYLLÄ & KYLLÄ kaikkiin yllä oleviin rokotuksiin liittyen. Jos Australian hallitukseni näyttää sopivalta lahjoittaa 68 miljoonaa bahtia Thaimaan jatkuvien Covid19-ongelmien ratkaisemiseksi, miksi nämä toistuvat kysymykset tulevat tältä hallitukselta, sillä he ovat todenneet, että kaikki ulkomaalaiset saavat rokotteet ilmaiseksi. Mutta tämä hallitus ei tunne Arthuria Matherista tai eilisestä huomisesta.
Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.25 (4 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/