Reader Talkback: Pitäisikö Covid-19-rokotteiden olla ilmaisia ​​kaikille ulkomaalaisille heidän viisumistatuksestaan ​​riippumatta Thaimaassa?

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja saamme heidän näkemyksensä ja mielipiteensä. Sitten jaamme heidän palautteensa viikkoa myöhemmin ja valitsemme erilaisia ​​ja mielenkiintoisia vastauksia.

Tällä viikolla kysymme sinulta:

Pitäisikö Covid-19-rokotteiden olla ilmaisia ​​kaikille ulkomaalaisille, riippumatta heidän viisumistatuksestaan ​​Thaimaassa?

Tämä kysymys on osa jatkuvaa keskustelua sosiaalisessa mediassa Thaimaan asukkaiden kanssa, jotka ovat ulkomailta kotoisin, siitä, pitäisikö rokotteiden olla ilmaisia ​​vai ei. Thaimaan hallitus on sanonut useita kertoja, että ulkomaalaiset ovat oikeutettuja rokotteisiin, vaikka yksityiskohdat eivät ole vielä saatavilla. Jotkut ulkomaalaiset ovat kuitenkin kyseenalaistaneet hinnan ja saatavuuden. Tästä päästäänkin tämän viikon kysymykseen.

Pitäisikö ulkomaalaisten saada rokote ilmaiseksi? Pitäisikö kelpoisuutta rajoittaa? Pitäisikö sen olla esimerkiksi KAIKKI ulkomaalaiset vai vain ne, jotka maksavat veroja tai joilla on pysyvä asuinpaikka? Onko sillä väliä? Pitäisikö "turistien" täällä pidennetyllä Covid-19-viisumilla saada se ilmaiseksi? Onko työlupa arvokkaampi kuin eläkeviisumi? Pitäisikö ulkomaalaisten saada valita, mikä rokotemerkki heillä on?

Nämä ovat kaikki kysymyksiä, joita haluamme sinun pohtivan viikoittaisen ohjelman aikana.

 

Kerro meille alla olevissa kommenteissa, sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa tai Twitterissä, tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. odotamme kuulevamme sinusta ja julkaisemme tulokset ensi viikolla.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4.2 (5 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/