Phuketin autokolari kaatoi YHDEKSÄÄN sähköpylväitä ja aiheuttaa paikallisia sähkökatkoja tuntikausia

Phuket -

Tuntematon mieskuljettaja on saanut lieviä vammoja törmättyään autollaan sähköpylvääseen Phuket Cityssä ennen kuin hän kaatoi kahdeksan sähköpylvästä, mikä aiheutti paikallisen sähkökatkon tuntikausia. Sähköpylväiden vaurioiden kokonaiskustannukset ovat läänin sähköviranomaisen mukaan noin satatuhatta bahtia. Kolarin takana ajanut moottoripyörän kuljettaja loukkaantui myös.

Phuketin kaupungin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta noin klo 2 Trang Roadilla Phuketin kaupungin Talad Yain osa-alueella.

Poliisi ja TPN-media saapuivat paikalle havaitsemaan kaoottisen tapahtumapaikan, jossa vaurioituneita ajoneuvoja ja yhdeksän sähköpylvästä putosivat läheisyyteen, tukkien tien ja aiheuttaen omaisuusvahinkoja.

Noin 30-vuotias mieskuljettaja, jonka nimeä ei kerrottu lehdistölle, loukkaantui onnettomuudessa vain lievästi. Myös tiellä ollut moottoripyörän kuljettaja loukkaantui lievästi törmättyään yrittäessään välttää putoavan sähköpylvään.

Läänin sähköviranomaisen työntekijät katkaisivat virran yhdeksän pylvään korjauksen ja korjauksen aikana tänä iltapäivänä. Tie oli tilapäisesti suljettu liikenteeltä ja kiertoteitä tehtiin onnettomuuden vuoksi.

Silminnäkijät kertoivat TPN-medialle, että auto oli menettänyt hallinnan ennen kuin se törmäsi yhteen sähköpylvääseen suurella nopeudella, mikä kaatui vielä kahdeksan sähköpylvästä. Moottoripyörän kuljettaja, jonka nimeä ei myöskään kerrottu, törmäsi väistyessään välttääkseen putoamisen sähköjohtoja ja -palkkeja.

Phuket Electricity Authorityn työntekijät sanoivat, että pudonneiden sähköpylväiden korjaaminen ja korjaaminen kestää vähintään yhdeksän tuntia. Työ oli vielä kesken lehdistön aikaan.

Onnettomuuden aiheuttanut tuntematon autonkuljettaja ei antanut lausuntoa lehdistölle, ja Phuketin poliisi kuulemma haastattelee häntä mahdollisten oikeustoimien selvittämiseksi, kun hänet päästetään sairaalasta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.67 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.