Chonburi Covid -19 uutta vahvistettua tapausta nousee hieman 64:ään, useimmat Banglamungissa

Chonburi, Thaimaa-

Chonburin kansanterveysosasto ilmoitti tänä aamuna (64. toukokuuta) 19 uudesta ja vahvistetusta Covid-14-tapauksesta, mikä on hieman nousua eilisestä.

Tämä tekee yhteensä 3,611 19 Covid-1,325-tapausta nykyisen tartuntakierroksen aikana, joista XNUMX XNUMX on edelleen sairaanhoidossa, ja Chonburissa on rekisteröity yhteensä yksitoista kuolemantapausta tämän äskettäisen infektiokierroksen alkamisen jälkeen huhtikuun alussa.

Lisäksi yhteensä 2,275 122 ihmistä on nyt vapautettu sairaanhoidosta ja täysin toipunut tämän nykyisen aallon alkamisen jälkeen. Eilen vapautettiin XNUMX ihmistä.

Piiritason uudet tapaukset olivat tänään seuraavat:

Mueang Chonburi 17, Si Racha 6, Banglamung (mukaan lukien Pattaya) 28, Phanat Nikhom 1, Sattahip 2, Ban Bueng 3, Phan Thong 2, Nong Yai 1 ja 4 potilasta muista provinsseista siirrettiin Chonburiin sairaanhoitoon.

Yksityiskohdat tämän päivän tapauksista olivat:

  1. Yhteydenotot aikaisemmista vahvistetuista tapauksista
  • 11 perheenjäsentä, jotka olivat läheisiä kontakteja
  • 5 työpaikoilta
  1. Otettiin yhteyttä aikaisemmista vahvistetuista tapauksista ja tutkitaan 27 tapausta.
  2. Tutkinnassa 21 tapausta

Viimeisenä päivänä kontaktien jäljittämisestä testattiin yhteensä 175 lähikontaktia ja proaktiivisessa testauksessa lääkintähenkilöstön lähtiessä yhteisöön 765 XNUMX henkilöä.

Kaikki odottavat tuloksia. Lisäksi toiset 217 henkilöä testattiin Royalin mobiilitestauspakettiautoista, ja he odottavat myös tuloksia, kun viranomaiset tehostavat aggressiivista yhteisön testausta.

Myöhemmin tänään Thaimaan hallituksen viranomaisten odotetaan tapaavan vyöhykkeiden nimityksiä ja rajoituksia, vaikka muutoksista ei ole takeita.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.