Thaimaassa alkaa virallisesti sadekausi tänä lauantaina, Thaimaan ilmatieteen laitos ilmoittaa

Kansallinen -

Thaimaan ilmatieteen laitos ilmoitti tänään 13. toukokuuta, että Thaimaa päättää virallisesti kesäkauden ja siirtyy sadekauteen tänä lauantaina 15. toukokuuta, jolloin sademäärän odotetaan olevan 5-10 prosenttia keskimääräistä ja viime vuotta enemmän.

Kauden ensimmäisellä puoliskolla, toukokuun puolivälistä heinäkuuhun, sateiden kokonaismäärä on 10 prosenttia keskimääräistä enemmän, kun taas kauden toisella puoliskolla, syys-lokakuussa, sateiden kokonaismäärä on lähellä keskimääräinen korko.

Tämän sadekauden alusta lähtien Thaimaan itä- ja lounaisosissa odotetaan runsasta sadetta monin paikoin ja erittäin rankkoja paikoin, kun lounaismonsuuni tulee ajoittain voimakkaaksi ja vallitsee Andamaanienmerellä ja Thaimaassa. Lisäksi Andamaanienmerellä voi olla vahva matalapainealue, joka voi kehittyä lamaan tai sykloniksi ja siirtyä Thaimaan länsipuolelle.

Voimakkaita tai erittäin rankkoja sateita voi esiintyä jatkuvasti useiden päivien ajan suurimmassa osassa Thaimaata kauden aikana. Tästä syystä äkillisiä tulvia voi esiintyä, erityisesti elokuusta syyskuuhun. Yleisön tulee seurata tiiviisti päivittäisiä sääennusteita.

Thaimaan lähellä tai ohi kulkevien trooppisten syklonien aikana monilla alueilla on puuskittaista tuulta ja rankkoja tai erittäin rankkoja sateita. Puuskainen tuuli aiheuttaa rannikkoalueille aaltoja, ja aallonkorkeus voi nousta paikoin 3-4 metriin. Siksi yleisön ja merenkulkijoiden tulee olla varovaisia ​​luonnonuhkien suhteen ja seurata uutisia tarkasti trooppisten hirmumyrskyjen aikana.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.