Demokratian kannattaja "Rung" ilmoitti, että hän on saanut positiivisen Covid-19-koronaviruksen vietettyään kolme kuukautta vankilassa

KUVA: iLaw

Äskettäin vapautettu demokratiaa puolustava aktivisti Panusaya "Rung" Sithijirawattanakul ilmoitti sosiaalisen median tiliensä kautta tänä aamuna 12. toukokuuta, että hänellä on ollut positiivinen koronavirustesti Covid-19 -viruksen suhteen vietettyään 50 päivää vankilassa odottamassa oikeudenkäyntiä lese majeste -syytteiden vuoksi.

Hänen aikajanansa mukaan Rung oli pelastettiin naisten keskusrangaistuslaitoksesta ennen vierailua rikostuomioistuimessa ja Praram 9 -sairaalassa 6. toukokuuta. Hän oli kotona 7. - 9. toukokuuta. Toukokuun 10. päivänä hän lähti kotoa Covid-19-testiin.

Eilen, 11. toukokuuta, hän meni Klongpremin keskusvankilaan, jossa hänen aktivistitoverinsa, Parit ”Penguin” Chiwarak ja Chaiamorn ”Ammy the Bottom Blues” Kaewwiboonpan julkaistiin väliaikaisesti.

Rung oli paikalla klo 6 alkaen. klo 30 asti, jolloin hänelle ilmoitettiin Covid-8-testituloksestaan. Hän kertoi, ettei hänellä ollut muita epäilyttäviä oireita kuin että hän väsyi tiistaina vankilassa ollessaan.

Tällä hetkellä hän on otettu Thammasatin yliopistolliseen sairaalaan Covid-19-hoitoon.

Naisaktivistin lisäksi useilla tunnetuilla demokratian kannattajilla pidätetyillä mielenosoittajilla on vahvistettu Covid-19-positiiviset tulokset Bangkokin tutkintavankilassa, nimittäin Chookiat 'Justin' Saengwong, Parinya 'Port Faiyen' Cheewinpatomkul ja Arnon Nampa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.