Varas murtautuu Pattayan optiseen myymälään, jonka kerrotaan varastaneen käteistä ja kultaa noin 100,000 XNUMX bahtin arvosta

Banglamung, Pattaya, Chonburi –

Poliisi etsii väitettyä varasta, joka murtautui optiseen liikkeeseen Pattayan alueella ennen kuin varasti käteistä ja kultaa noin 100,000 XNUMX bahtin arvosta, Pattaya Law Enforcement kertoi The Pattaya Newsille.

Tämä oli Pattayan poliisin mukaan toinen murtautuminen tällä viikolla Pattayan alueella, ja epäilty saattaa olla sama henkilö, joka oli osallisena ensimmäiseen tapaukseen.

Optiikkaliikkeen talonmies, jonka nimi salattiin heidän pyynnöstään, kertoi The Pattaya Newsille, että murto tapahtui noin kello 3 sunnuntaiaamuna (00. toukokuuta).th) Takean Tian osa-alueella.

Noin 35-45-vuotias miespuolinen epäilty oli mustalla moottoripyörällä ja käytti kypärää salatakseen henkilöllisyytensä.

Epäilty onnistui avaamaan oven lukituksen, mahdollisesti hakkuulukolla, ennen kuin hän murtautui myymälään.

Epäilty varasti noin 5,000 100,000 bahtia käteistä ensimmäisen kerroksen optiikkaliikkeestä. Epäilty myös murtautui yläkerroksen makuuhuoneeseen ennen kuin varasti kultaisia ​​rannekoruja ja koruja ja juoksi pois. Kaikkien tuotteiden arvo on optikon mukaan yli XNUMX XNUMX bahtia.

Tapauksesta ilmoitettiin Banglamungin poliisille.

Pattaya News huomautti, että optinen kauppa on vain 700 metrin päässä apteekista, jossa oli vastaava rikos aiemmin tällä viikolla. Rikos tapahtui myös suunnilleen samaan aikaan kuin edellinen rikos

Pattayan poliisi etsii väitettyä varasta, joka murtautui paikalliseen apteekkiin ja varasti tuhansia bahteja

Pattayan poliisin viranomaiset uskovat, että epäilty saattaa olla sama henkilö ja mahdollinen sarjavaras Pattayan alueella. Asukkaita ja yritysten omistajia pyydetään varmistamaan arvoesineidensä ja omaisuutensa asianmukaisesti suojattu ja heidän CCTV-järjestelmänsä toimivat tällä hetkellä. Covid-19:n ja siihen liittyvien rajoitusten ja viruksen torjuntatoimenpiteiden vuoksi monet paikalliset yritykset ovat suljettuina ja monet ihmiset ovat työttömänä, mikä saattaa turvautua rikollisuuteen, Pattayan poliisi varoitti.

Epäillyn tutkinta ja etsintä on käynnissä, Pattayan poliisi lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestFläppitaulupuhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.