KORVAUS: Thaimaassa havaittiin 1,902 19 uutta kotimaista Covid-31-tartuntaa ja 24 lisäkuolemaa viimeisen XNUMX tunnin aikana

Kansallinen -

Thaimaa ilmoitti 1,902 1,919 kotitartunnasta yhteensä 19 31 uuden vahvistetun Covid-24-tapauksen joukossa ja 2,000 lisäkuolemaa viimeisen vuorokauden aikana. Tämän päivän vahvistettujen tapausten määrä on pudonnut alle 11 XNUMX:een useissa viikkoissa, CCSA:n tiedottaja Taweeslip Visanuyothin ilmoitti tänä aamuna XNUMX. toukokuuta.

Kuolleita oli 15 miestä ja 16 naista Bangkokista (17), Nonthaburista (2), Suphanburista (2), Chonburista (2), Nakhon Sri Thammaratista (2), Nakhon Pathomista (1), Pathum Thanista (1), Samut Prakanista. (1), Lampang (1), Chiang Mai (1) ja Phichit (1). Ikähaarukka oli 34 ja 94 vuoden välillä. Kaksi kuolonuhria oli myös Ukrainan ja Ranskan kansalaisia.

Suurimmalla osalla niistä raportoitiin taustalla olevia terveyssairauksia, mukaan lukien verenpainetauti, diabetes, sydänsairaudet, hyperlipidemia, liikalihavuus, syöpä, krooninen keuhkosairaus ja krooninen munuaissairaus, kilpirauhassairaus, maksasairaus ja SLE. Yksi heistä oli vuodepotilas. Viisi muuta kieltäytyi paljastamasta terveydentilaansa.

Kotimaisista tartunnoista ensimmäinen 855 paikallisen tartunnan ryhmä havaittiin Bangkokissa. Heistä yhden kerrottiin liittyvän viihdekohteisiin, 34 oli paikallisilta markkinoilta ja kylistä, 250 oli läheisessä kontaktissa vahvistettujen tartunnan saaneiden potilaiden kanssa ja loput 570 tartuntaa liittyi muihin riskialttiisiin paikkoihin. Muita riskialttiita paikkoja ovat yleensä yksityiset kotijuhlat, juomapiirit, työpaikat, joissa ei ole riittävää sosiaalista etäisyyttä, kuten jotkut rakennukset tai tehtaat, tiheästi pakatut yhteisöt, kuten siirtotyöläisten leirit, ruuhkaiset markkinat tai temppelit ja vastaavat paikat.

Toinen ryhmä sisältää 426 tapausta, jotka raportoitiin Bangkokin lähistöllä. Heistä 25:n kerrottiin liittyneen paikkakunnan markkinoille ja kyliin, 224 johtui läheisestä kontaktista vahvistettujen tartunnan saaneiden potilaiden kanssa ja loput 177 tapausta liittyivät muihin riskialttiisiin paikkoihin.

Viimeiseen ryhmään kuuluu 621 kotimaista tartuntaa, jotka todettiin muissa maakunnissa. Heistä 12 oli yhteydessä yhteisön markkinoilta ja kylistä, 338 oli läheisessä kontaktissa vahvistettujen tartunnan saaneiden potilaiden kanssa ja 271 heistä oli yhteydessä muihin riskialttiisiin paikkoihin. Suurin osa ryhmästä löydettiin Pathum Thanista 160:lla, jota seurasivat Nonthaburi 141:llä, Chanthaburi 89:llä ja Chonburi 73:n kanssa.

Tähän päivään mennessä 1,829 24 ihmistä toipui täysin viimeisen vuorokauden aikana ja on päästetty kenttäsairaaloista ja karanteenikeskuksista. Thaimaa on nyt saavuttanut 86,924 57,037 tapauksen, 452 XNUMX toipumisen ja yhteensä XNUMX XNUMX kuolemantapauksen pandemian alkamisen jälkeen. Noin 69,552 19 ihmistä sai ensimmäisen rokotuksensa Covid-19,008-rokotteella ja vielä XNUMX XNUMX ihmistä sai toisen rokotteen eilen., joka merkitsee Thaimaassa yhteensä 1,898,454 XNUMX XNUMX rokotettua henkilöä, jotka ovat saaneet vähintään yhden rokoteannoksen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.