Amerikkalainen Covid-19-potilas pakeni väliaikaisesti Amnat Charoenin sairaalasta, kun hänen ei annettu jakaa samaa huonetta thai-tartunnan saaneen vaimonsa kanssa

Amnat Charoen –

51-vuotias amerikkalainen, jolle todettiin Covid-19-testi, pakeni paikallisesta sairaalasta Amnat Charoenissa sunnuntaina 9. toukokuuta, kun hänen ei annettu nukkua samassa huoneessa tartunnan saaneen vaimonsa kanssa, paikallismedia raportoi.

Ulkomaalainen potilas sai Covid-19-hoitoa Chanumanin sairaalassa Chanumanin alueella, kun hän pyysi lääkintäviranomaisia ​​siirtämään sänkynsä samaan huoneeseen thaimaalaisen vaimonsa kanssa, jota myös hoidettiin samassa sairaalassa Covid-19-infektion vuoksi.

Lääkärit kuitenkin hylkäsivät hänen pyynnön. Hänen kerrottiin poistuneen sairaalasta ilman lupaa ja menneen jälkeen raivoissaan kotiin. Sairaala ei kertonut pyynnön hylkäämisen syytä.

Huolestuneet paikalliset asukkaat huomasivat karannut Covid-19-potilaan kävelemässä Chanumanilla Ban Nikhom Plaeng 4 Roadille, ennen kuin lainvalvontaviranomaiset aloittivat etsinnät ja löysivät hänet kotoa. Lääkäriryhmä suostutteli hänet lopulta palaamaan sairaalaan. Miehen nimi salattiin, koska hän on tällä hetkellä Covid-19-potilas.

Tapaus aiheutti pelkoa paikallisten asukkaiden keskuudessa, sillä hänen väitetään saaneen levittää Covid-19-tartuntaa muille ja vuodattaa vihaisia ​​kommentteja Thaimaan sosiaalisessa mediassa, ja jotkut vaativat miehen karkottamista ja/tai oikeustoimia. Chanumanin piirin päällikkö on siksi määrännyt tiukentamaan sairaalan turvatoimia, jotta estetään toistumisen estäminen.

Chanumanin viranomaiset eivät kommentoineet, joutuuko miehelle oikeudelliset syytteet tai seuraukset uhmauksesta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, puhetai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.