Si Rachan poliisit tekivät ratsian japanilaiseen ravintolaan, koska sen väitetään olevan auki laillisen ajan jälkeen ja sallineen alkoholin käytön

Si Racha -

Si Rachan virkamiehet tekivät ratsian japanilaiseen ravintolaan viime viikonloppuna, koska sen väitettiin olleen avoinna myymälässä ruokailua varten laillisen kello 9 jälkeen ja sallineen alkoholin nauttimisen sisällä, mikä on tällä hetkellä vastoin Chonburin ja Thaimaan hallituksen määräyksiä estääkseen mahdolliset Covid-00 koronaviruksen leviämisestä.

Si Rachan piiritoimisto raportoi lauantai-iltana (24th) Si Rachan piiritoimiston virkamiehet tekivät ratsian japanilaiseen ravintolaan Shiori Fusion & Izakaya'on Si Racha 1 Road klo 9 jälkeen

Ravintolan omistajaa ja asiakkaita, joiden nimiä ei kerrottu, syytetään seuraavista:

  1. Loukkaa Chonburin taudintorjuntamääräystä, jonka mukaan ravintoloissa saa syödä klo 9 asti ja alkoholia ei saa juoda sisällä.
  2. Kokoontuminen monien ihmisten kanssa ilman sosiaalista etäisyyttä, maskin käyttöä ja muita Covid-19-varotoimenpiteitä, erityisesti alkoholin käytön yhteydessä.

Ravintolan omistaja ja asiakkaat vietiin Si Rachan poliisiasemalle oikeustoimiin. Heille voidaan asettaa ankarat syytteet koronaviruksen torjuntaa koskevan hätäasetuksen nojalla, mikä voi johtaa jopa useiden vuosien vankeuteen ja jopa 19 100,000 bahtiin sakkoihin. Si Rachan poliisi totesi myös olevansa erittäin selkeä: Nämä säännöt koskevat kaikkia, ja he eivät pidätä vain omistajia, vaan myös sääntöjä rikkovat asiakkaat pidätetään.

Chonburin maakunta julkaisi maakunnalliset Covid-19-määräykset, jotka tulivat voimaan 18. huhtikuuta 2021.

Voit lukea lisää näistä rajoituksista täältä.

https://thepattayanews.com/2021/04/17/chonburi-province-releases-provincial-orders-lots-of-additional-covid-19-closures-and-restrictions-implemented-starting-april-18th-2021/

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

 

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.6 (5 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.