Chonburin provinssi julkaisee maakuntamääräyksiä, paljon ylimääräisiä Covid-19-sulkemisia ja rajoituksia, jotka otetaan käyttöön 18 alkaen

Chonburi, Thaimaa-

Chonburin provinssi julkaisi maakunnalliset Covid-19-tilauksensa tänä aamuna 17, ja ne tulevat voimaan huomenna, 2021.

Kaikki kansalliset tilaukset ovat eilen ilmoitetussa järjestyksessä, voit tarkastella tilauksia täällä. Emme aio listata kaikkia näitä toimenpiteitä (kuten viihdepaikkojen sulkemista) uudelleen, vaan keskitymme Chonburi-kohtaisiin maakuntatilauksiin alla. Seuraavat kohteet koskevat Chonburia eivätkä kansallista tasoa. Ne ovat voimassa toistaiseksi ja/tai Covid-19-tilanteen parantuessa HUOMISESTA 18 alkaen.

He ovat pyytäneet, että ihmiset eivät käytä sanaa "sulku" kuvailemaan rajoituksia, sanoen, ettei sulkua tai ulkonaliikkumiskieltoa ole ja ihmiset voivat liikkua vapaasti.

Jos sinulla on kysyttävää tilasi avautumisesta, ota yhteyttä kaupungintaloon numeroon 1337.

-Kaikki aiemmat sulkemiset, kuten viihdepaikat, pysyvät suljettuina.

- snookerin, uima-altaan, skeittipuistojen, luistelualueiden, keilahallien ja vastaavien vapaa-ajan aktiviteettien sulkeminen

-Internet-kahvilat ovat kiinni, samoin kuin nettikahvilat

- Pelihallit, leikkialueet (lisätään leikkikentille, huvipuistoihin kansallisista tilauksista)

-Uima-altaat (sisä- ja ulkotiloissa, ne poistivat sanan julkinen, mikä todennäköisesti välttää säännöllisen konfliktin aiempien sulkemisten yhteydessä asunnonomistajien kanssa), vesipuistot, huvipuistot, erilliset videopelikoneet, lasten alueet toreilla ja ostoskeskuksissa.

-Juhlasalit, kokoustilat, juhlatilat, missä ihmiset kokoontuvat

- Päiväkodit, päiväkodit, vanhusten yöhoito avoinna.

-Koulut ovat kiinni (Ne ovat joka tapauksessa poissa, mutta kaikki kesäkoulut, muut aktiviteetit ovat kiinni, ellei viranomaisilta ole erityistä lupaa)

-Yli 50 hengen tilaisuudet on kielletty, ellei viranomaislupaa myönnetä, ihmisiä ei kannusteta järjestämästä tapahtumia yleensä.

-Amulettiliikkeet ovat kiinni

- Kylpylät, hierontaliikkeet (mukaan lukien perinteiset), hierontasalit, kauneusklinikat, saunat, vastaavat tilat

-Tatuointi- ja lävistysliikkeet

- Kuntosalit ja kuntokeskukset voivat OPEN mutta on suljettava klo 9 mennessä, ei ryhmätoimintaa, oppitunteja jne. (Kansallinen järjestys)

-Supermarketit, lähikaupat, yömarkkinat, take-away-ravintolat jne. suljettu klo 11-00 (EI ole ulkonaliikkumiskieltoane kuitenkin sulkevat kaiken yön yli rajoittaakseen liikkumista. Tämä on kansallisen tason rajoitus punaisille alueille)

-Ravintolat avoinna klo 9 asti ruokailua varten. Alkoholin myyntiä ei sallita. Noutoruokaa tai muista kaupoista ostettua alkoholia ei ole kielletty kotona nautittavaksi. Suljetaan klo 00 take-away vuoksi. Valtakunnallinen punaisen alueen rajoitus.

- Kauppakeskukset voivat olla auki klo 9 asti, ellei kauppaa ole muualla valtakunnallisissa tai maakunnallisissa määräyksissä nimetty sulkeutuvaksi.

-Elokuvateatterit, teatterit, esitykset, kabareet jne. suljettu.

-Rannat, puistot, tekoaltaat ovat vain harjoittelua varten. Kokoontumista, syömistä ja juomista näillä alueilla ei "pyydetään" tapahtumaan. (Uinti EI ole kiellettyä. On epäselvää, tarkoittaako tämä sitä, että rantatuolien myyjien on suljettava toiminta, koska tämä on "pyyntö" vastaan ​​tilaus)

-Ei ole rajoituksia/karanteeneja maakunnassa saapumiseen tai sieltä poistumiseen, mutta ihmisiä ”pyydetään” olemaan matkustamatta maakunnan ulkopuolelle ja pysymään kotona.

Tämä on kehitysdokumentti/tarina, tähän voidaan lisätä/muuttaa lisää ilman erillistä ilmoitusta. Muistathan, että olemme vain kääntämässä ja raportoimassa näitä tietoja. Jos sinulla on valituksia tai haluat selventää tilausta/rajoitusta, ota yhteyttä kaupungintaloon numeroon 1337 tai lähetä meille sähköpostia, emme luo tai valvo sääntöjä, kiitos. Jos sitä ei mainittu luettelossa, se todennäköisesti saa jäädä auki.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.67 (6 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/