Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen rajoittaa kotimaan lennot yön yli "hallitakseen Covid-19:n leviämistä" Thaimaassa

Thaimaa-

Thaimaan siviili-ilmailuviranomainen, joka tunnetaan myös nimellä EXAT, julkaisi useita uusia ohjeita Thaimaan kotimaan lennoille, jotka tulevat voimaan 18 alkaen.

Ilmoituksen teki Suthipong Kongpool, Thaimaan siviili-ilmailuviranomaisen johtaja.

Suurin muutos on, että lentoyhtiöitä pyydetään "rajoittamaan" lentoja klo 11-00 välillä useista syistä, tärkein niistä on tällä hetkellä ns. punaisilla vyöhykkeillä, jotka ovat Thaimaan alueet, jotka ovat korkeimman Covid-19-valvonnan alaisia.Suurin osa yrityksistä on suljettuna klo 11–00, ja viranomaiset yrittävät rajoittaa ulkona liikkuvien ihmisten määrää. On tärkeää huomata, että ulkonaliikkumiskieltoa ei ole, mutta punaisilla alueilla järjestys sulkeutuu jopa 4-00 yön yli.

Muita muutoksia ovat:

-Parempi tiedottaminen ja matkustajien välittäminen lentojen peruuntumisesta tai muuttamisesta, erityisesti mitä tulee yön yli tapahtuvien lentojen uuteen "kieltoon".

- Harkitse istumapaikan järjestelyä sosiaalisen etäisyyden edistämiseksi lennoilla.

- Varmista, että operaattorit noudattavat tarkasti kaikkia Covid-19:aan liittyviä toimenpiteitä ja sosiaalisen etäisyyden toimenpiteitä, mukaan lukien uudemmat, jotka kieltävät syömisen ja juomisen lentokoneessa tai ilmaisen luettavaa lennolla.

- Lentotoiminnan harjoittajilla tulee olla suunnitelma, jonka mukaan he ilmoittavat välittömästi kaikille matkustajille, jos asiakkaalla on todettu Covid-19, ja ryhdyttävä asianmukaisiin varotoimiin.

Tämä tilaus astuu voimaan välittömästi, eikä sillä ole tällä hetkellä päättymispäivää, vain toistaiseksi ilmoitettu.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/