Tänään alkavat virallisesti uudet Covid-19-rajoitukset Chonburissa ja Thaimaassa

Chonburi, Thaimaa-

Tänään, 18. huhtikuuta 2021, alkavat virallisesti uudet Covid-19-toimenpiteet ja varotoimet, joiden tarkoituksena on auttaa viruksen hallinnassa Thaimaassa ja Chonburissa.

Toimenpiteistä, joista viranomaiset muistuttavat ihmisiä olemaan kutsumatta "sulkua", päätti sekä kansallisella tasolla Thaimaassa Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) että alueellisella tasolla Chonburin tartuntatautikomiteassa.

Voit lukea alkuperäisen artikkelimme, jossa luetellaan kaikki nämä toimenpiteet perusteellisesti täältä.

Lyhyt, mutta ei kattava yhteenveto Chonburin rajoituksista, sisältää kaikkien viihdepaikkojen, kuten baarien ja yökerhojen, sulkemisen, ei alkoholinmyyntiä ravintoloissa ruokailua varten, ei takeaway-ruokaa ravintoloista klo 11 jälkeen, kaupat, kuten klo 00-7 ja supermarketit klo 11-11, hierontaliikkeet, huvipuistot, keilaradat, snooker- ja biljardihallit, uima-altaat ja paljon muuta. Täydellinen luettelo löytyy yllä mainitusta artikkelista.

Chonburin maakuntaan tai sieltä pois ei ole matkustusrajoituksia tai pakollista karanteenia, mutta ihmisiä "pyydetään" pysymään kotona ja "pysymään turvassa".

Chonburin lainvalvontaviranomaiset ovat varoittaneet, että he noudattavat tiukasti uusia toimenpiteitä ja sääntöjä, muistuttaen ihmisiä, etteivät he luo sääntöjä, vaan heidän tehtävänsä on panna ne täytäntöön. Uusilla toimenpiteillä ei ole tarkkaa päättymispäivää, vaikka viranomaiset ovat useaan otteeseen todenneet, että ne kestävät todennäköisesti vähintään kaksi viikkoa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/