120 uutta ja vahvistettua Covid-19-tapausta löydettiin tänään Chonburista, suurin osa Pattayan alueelta

Chonburi, Thaimaa-

Chonburin kansanterveysosasto ilmoitti tänä aamuna 120 uudesta ja vahvistetusta Covid-19-tapauksesta suositussa provinssissa, johon Pattaya kuuluu.

Piirit, joissa tapauksia löydettiin, ovat seuraavat: Mueang Chonburi 20, Si Racha 11, Banglamung (Pattayan alue) 73, Phanat Nikhom 3, Sattahip 8, Pan Thong 2 ja 3 tapausta muista provinsseista, jotka tuotiin hoitoon.

Viimeisen 24 tunnin aikana löydettyjen tapausten tiedot ovat seuraavat:

  1. 1.1 808 Club Pattaya 7 henkilöä
    1.2 Crystral Cub 1 henkilö
    1.3 Friend Zone, Rayong 1 henkilö
    1.4 Infinity 1 henkilö
    1.5 Unettomuus 1 henkilöä
    1.6 Queen Club 3 henkilöä
    1.7 Laatikko 69 1 henkilö
    1.8 Versio Pub 2 henkilöä
  2. Covid-19-tartunnan saaneen matkan aikana Phuketiin, 1 henkilö
  3. 2 työntekijää muissa Pattayan viihdepaikoissa
  4. 40 lähikontaktissa olevaa henkilöä ja aiempien COVID-19-tartunnan saaneiden perheenjäseniä
  5. Tutkinnassa 58 tapausta.

Tänään haettiin yhteensä 603 lähikontaktia ja 129 ennakoivampaa henkilöä etsittiin Covid-19:n suhteen. Kaikki odottavat testituloksiaan ja ovat tällä hetkellä eristyksissä.

Viranomaiset pyytävät asukkailta mahdollisuuksien mukaan työskentelemään kotoa, välttämään ruuhkaisia ​​paikkoja, käyttämään naamioita koko ajan ulkona, harjoittamaan sosiaalista etäisyyttä, rajoittamaan kontaktejaan kotitalouden ulkopuolisiin ihmisiin ja noudattamaan muita Covid-19-varotoimia.

Tänään alkaa ensimmäinen tiukempien varotoimien ja rajoitusten päivä Chonburin alueella. Voit lukea lisää näistä rajoituksista täältä.

https://thepattayanews.com/2021/04/17/chonburi-province-releases-provincial-orders-lots-of-additional-covid-19-closures-and-restrictions-implemented-starting-april-18th-2021/

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/