Kolme Phuket-yökerhoa, joiden väitetään pitäneen joukkojuhlia, joutui kuulemma oikeudellisiin toimiin, koska Covid-19 on lisääntynyt.

Phuket -

Kolme suurta yökerhoa Phuketissa, joissa pidettiin joukkojuhlia viime viikolla, joutuu tiettävästi oikeustoimiin, koska Phuket vahvisti Covid-19-tapausten nousevan nopeasti.

Phuketin kansanterveystoimisto tänä iltapäivänä (9th) ilmoitti 18 uudesta vahvistetusta Covid-19-tapauksesta. Phuketissa vahvistettujen Covid – 19 -tapausten kokonaismäärä on nyt 29.

Phuketin hallitus määräsi virallisesti tänä aamuna (9. huhtikuuta) sulkemaan kaikki saaren viihdepaikat kymmeneksi päiväksi tästä päivästä huhtikuun 18. päivään lukuun ottamatta niitä kolmea yökerhoa, jotka ovat suljettuina XNUMX päiväksi.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme alla olevasta linkistä.

Phuket määrää saaren kaikki viihdekeskukset sulkemaan kymmeneksi päiväksi, Hua Hin neljäksi päiväksi

Phuketin varakuvernööri Vikrom Jakthee kertoi lehdistölle tänä aamuna: "Ne kolme yökerhoa, jotka isännöivät joukkojuhlia, jotka olivat Shelter Phuket Dance & Night Club Patongissa, Cafe Del Mar Phuket Kamalassa ja Illuzion-yökerho Bangla Rd:llä Patongissa, ovat tilattuja. sulkeutuu 14 päiväksi eilisestä (8. huhtikuuta).th) huhtikuun 21. päivään."

Ihmiset, jotka ovat äskettäin vierailleet seuraavissa paikoissa, siirry lähimpään sairaalaan COVID-19-testausta varten.

  1. Kolour Beachside 2021 @ Shelter Phuket 2. huhtikuuta 2021
  2. Kolour Beachside 2021 Café del Mar Phuketissa 3. huhtikuuta 2021
  3. Kolour Beachside AFTER PARTY @ Illuzion Phuket ja @Shelter Phuket 3. huhtikuuta 2021

Lue lisää aiemmasta tarinastamme alla olevasta linkistä.

Phuket pyytää ulkomaalaisia, jotka kävivät viimeaikaisissa suurissa tapahtumissa, ilmoittautumaan Covid-19-testaukseen

"Nämä kolme yökerhoa joutuvat oikeustoimiin, koska ne eivät noudattaneet Covid-19-sääntöjä ja -toimenpiteitä ja monet ihmiset liittyivät juhliin ilman naamioita tai sosiaalista etäisyyttä." Vikrom totesi.

"Phuketin kenttäsairaala avataan pian paikalliselle stadionille. ottaa huomioon Covid19-positiivisia potilaita, joilla on lieviä tai oireettomia oireita", hän lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.