Phuket määrää saaren kaikki viihdekeskukset sulkemaan kymmeneksi päiväksi, Hua Hin neljäksi päiväksi

Thaimaa-

Phuketin hallitus määräsi tänä aamuna sulkemaan kaikki saaren viihdepaikat kymmeneksi päiväksi, tämä seuraa Hua Hinin, toisen suositun lomakylän, sulkemista neljäksi päiväksi. Tämä on käytännössä koko Songkran-festivaali, thaimaalainen uusivuosi, joka on asetettu ensi viikolle.

Lisäksi kolme aikaisempiin Covid-19-tapauksiin jäljitettyä viihdepaikkaa on suljettu neljätoista päiväksi huomisesta 9 alkaen. Kymmenen päivän tilaus kestää 2021 asti.

Määräyksen antoi kuvernööri Narong Chusin, Phuketin kuvernööri kokouksessa Phuketin tartuntatautikomitean kanssa tänä aamuna klo 9. Tämä seurasi Hua Hinin päätöstä viime yönä sulkea viihdepaikat vähintään neljäksi päiväksi.

Kolme tapahtumapaikkaa, jotka on suljettu vähintään XNUMX päivää, ovat Illuzion, Cafe Del Mar ja Shelter Shop.

Lisäksi Phuketin viranomaiset ovat kutsuneet viihdepaikkojen omistajat tapaamiseen heidän kanssaan selittääkseen vaikeaa päätöstä, joka kaatuu viikon aikana. Monet toivoivat saavansa hyviä tuloja, sillä tuhansien ihmisten odotettiin vierailevan Songkranin yli sijaitsevalla saarella ja nauttivan viihdepaikoista. kuten baareja tai yökerhoja.

TPN-media huomauttaa, että lopullista määräystä ei ole vielä julkaistu, vaikka tautikomitea sanoi, että sitä työstetään. Sen odotetaan tulevan voimaan huomenna, ei ole tiedossa, saako tapahtumapaikat avautua tänään, 8.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/