Mielipide: Thaimaan tulisi harkita tapoja valvoa kotikaranteenia tai eristää itseään Covid-19-positiivisille potilaille, jotka ovat oireettomia tai joilla on erittäin lieviä oireita

Seuraava on Adam Juddin mielipidetoimitus.

Kun Thaimaa taistelee toisella Covid-19-kierroksella, tämä näyttää tulevan viihdepaikoista ja kasvaa nopeastiNykyinen käytäntö, jonka mukaan kaikkien potilaiden on pysyttävä sairaalassa, kenttäsairaalassa tai väliaikaiseksi sairaalaksi muutettuun karanteenihotelliin riippumatta siitä, ovatko he oireettomia tai lieviä, on tarkistettava.

Politiikka kiistatta auttoi Thaimaata hallitsemaan aikaisempia epidemioita pienemmillä ihmismäärillä mutta koska nykyinen epidemia koskee B117-varianttia, joka leviää nopeammin ja on tieteellisten todisteiden mukaan tarttuvampi, ja yhä useammat ihmiset saavat tartunnan, politiikalla on nyt haittoja.

On huomattava, että tänä aamuna Bangkokin alueen sairaaloista on tullut useita raportteja, joiden mukaan ne ovat "kuormittuneita" ja kenttäsairaaloita perustetaan kiireesti auttamaan potilaiden määrää. On syytä huomata, että tämä ei johdu siitä, että suurin osa ihmisistä on erittäin sairaita tai tarvitsee läheistä vakavaa lääketieteellistä apua, vaan edellä mainitusta käytännöstä, jonka mukaan jokaisen, joka antaa positiivisen Covid-19-testin, jopa täysin oireettomana, on jäätävä sairaalaan tai vastaavaan keskukseen. vähintään neljäntoista päivän ajan.

Lisäksi on ilmestynyt monia raportteja siitä, että ulkomaalaiset varsinkin Phuketissa, välttelevät Covid-19-testien tekemistä tai naamioivat aikajanaansa, ensisijaisesti tämän politiikan takia. (Sekä se, että ulkomaalaisten on maksettava kahden viikon karanteeniin jäämisestä, vaikka se olisi oireeton ja voi hyvin, mutta se on täysin eri aihe.)

On selvää, että molemmilla järjestelmillä on etuja, mutta tosiasia on, että Covid-19-tapausten määrän kasvaessa äärimmäisen lievistä oireista kärsivät tai täysin oireettomat ihmiset joutuvat sairaalaan ja lääketieteellisiä resursseja, joita voitaisiin käyttää sairaiden hoitoon. kohtalaiset tai vakavat oireet sekä muut lääketieteelliset ongelmat on tutkittava.

Thaimaassa on miljoonan hengen vahva vapaaehtoisten terveystyöntekijöiden järjestelmä, jonka on laajalti tunnustettu auttavan pitämään tapaukset alhaisina ensimmäisellä Covid-19-kierroksella ja joka oli tiiviisti mukana kotitarkastuksissa ja varmistamassa, että kylien ja muiden alueiden uudet vierailijat jättävät kotikaranteenin. Kaiken kaikkiaan he suoriutuivat erittäin hyvin tässä tehtävässä, ja heidät voitaisiin helposti antaa auttamaan itsensä eristäytymisessä ja sisäänkirjautumisessa ihmisille, jotka ovat oireettomia tai eristyvät lievillä oireilla.

Thaimaassa on myös erittäin suuret poliisivoimat, joita, vaikka monet ovat kiireisiä Songkraniin liittyvien liikennetoimenpiteiden parissa, voidaan myös helposti käyttää ihmisten kirjaamiseen ja heidän itsensä eristäytymiseen.

Kotieristäminen ei välttämättä toimi kaikille, etenkään niille, joilla on suurperheet, jotka voivat olla vaarassa, jotka asuvat ruuhkaisissa rakennuksissa tai joilla ei ole asianmukaisia ​​elinolosuhteita tällaisen sopimuksen tekemiseksi, ja näillä ihmisillä pitäisi silti olla mahdollisuus olla kenttäsairaala tai vastaava laitos. Mutta jos joku asuu yksin ja pystyy eristäytymään ja on oireeton, eikö hänelle pitäisi antaa mahdollisuus tehdä niin? Varsinkin jos se lieventää sairaaloihin ja lääketieteelliseen järjestelmään kohdistuvaa painetta auttaa niitä, jotka sitä todella tarvitsevat, ja se, että Thaimaan viranomaisilla on useita vaihtoehtoja seurata ja varmistaa, että eristäytyneet ihmiset pysyvät kotona eivätkä lähde (Jopa älynauhat jäljittämiseen tarvittaessa.)

Joitakin varhaisia ​​raportteja on saatu siitä, että CCSA (Covid-19-tilannehallinnon keskus) ja pääministeri keskustelevat juuri tästä aiheesta lukiessasi tätä artikkelia, mutta tapausten lisääntyessä ja oireettomat ihmiset painostavat jatkuvasti sairaalaresursseja, tehdään päätös. pitäisi tehdä ennemmin tai myöhemmin. Kuten todettiin, tällainen päätös rohkaisisi myös ulkomaalaisia, jotka ovat haluttomia tulemaan esiin peläten joko taloudellista taakkaa tai "juuttumista" karanteenikeskukseen kahdeksi viikoksi, jos he ovat positiivisia, niin tekemään niin ja auttaisi ratkaisemaan nykyisen epidemian nopeammin.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/