Thaimaan huippulääkärit sanovat, että Covid-19:n Thonglor-klusteri näyttää olevan B117, niin kutsuttu "UK Variant"

Bangkok, Thaimaa-

Kahden merkittävän thaimaalaisen lääkärin, jotka julkaisivat alustavia tietoja Facebook-tileillään tänään, mukaan Covid-19-thonglor-klusteri, joka on purkautunut pääasiassa viihdepaikoista voi olla niin kutsuttu "UK Variant" jonka kerrotaan olevan jopa 1.7 kertaa tarttuvampi kuin muut kannat, vaikka se ei välttämättä olekaan tappavampi tai vaarallisempi, ja olemassa olevat rokotteet ovat tähän mennessä osoittautuneet tehokkaiksi sitä vastaan.

Professori Yongphu Worawan, Chulalongkornin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kliinisen virologian erikoistumiskeskuksen johtaja, julkaisi tänään iltapäivällä Facebookissaan, että alustavat tiedot näyttivät osoittavan, että kanta oli peräisin alustavasta geneettisestä "UK Variantista" testaus, jossa kantaa verrataan viimeaikaisiin markkinakantoihin.

Professori Yong varoitti kuitenkin, että tämä oli alustavaa ja että dekoodausta on meneillään.

Samaan aikaan virologian ja biotekniikan tutkija tohtori Anan Chongkaewwatana julkaisi Facebookissaan, että viruskuorma näytti olevan erittäin korkea Thonglor-klusterin potilailta otetuista näytteistä, jopa niiltä, ​​joilla ei ollut oireita, verrattuna viimeaikaisista markkinaklustereista otettuihin kantoihin. kuten Bang Khae. Hän totesi myös, että alustavat tiedot näyttivät tukevan tätä Yhdistyneen kuningaskunnan varianttia B117.

Pattaya News korostaa, että nämä ovat alustavia tietoja molemmilta tiedemiehiltä, ​​vaikka he näyttävät olevan melko luottavaisia ​​havaintoihinsa julkisuuteen ja ovat hyvin arvostettuja aloillaan.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/