Pidätetty thaimaalainen demokratiaa kannattava mielenosoitusjohtaja Rung vaatii tänään nälkälakkoon pidätetyn protestikollegansa jälkeen

Bangkok -

Vangittu näkyvä demokratiaa kannattava mielenosoitusjohtaja Panusaya "Rung" Sithijirawattanakul julisti nälkälakon ensimmäisenä päivänä tänään, 31. maaliskuuta, vastustaen sitä, mitä hän väitti olevan Thaimaan oikeusjärjestelmän epäoikeudenmukaisuus.

Rung on toinen protestijohtaja, joka suorittaa nälkälakon Parit "Penguin" Chiwarakin jälkeen, joka aloitti lakon 15. maaliskuuta. Molemmat vaativat Thaimaan rikostuomioistuimen kaikkien pidätettyjen aktivistien vapauttamista takuita vastaan.

United Front of Thammasat and Demonstrationin mukaan Rung käyttää vähitellen paastomenetelmää auttaakseen kehoaan sopeutumaan lakkoon.

Samaan aikaan Penguin, joka oli jo 15 päivää lakossa, oli tiettävästi heikko fyysinen ja hänen on oltava suurimman osan ajasta pyörätuolissa. Hän kuitenkin sanoi, että hän oli täysin motivoitunut toivosta demokratiaa kannattavilta aktivisteilta, jotka kokoontuivat ottamaan kantaa ja vastustamaan Thaimaan hallitusjärjestelmän epäoikeudenmukaisuutta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.