Phuketin kauppakamari odottaa tuottavansa yli 84 miljardia bahtia joulukuuhun mennessä, kun hallitus on hyväksynyt rokotetut turistit tervetulleeksi saarelle ilman karanteenia

Phuket -

Phuketin saaren arvioidaan tuovan Phuketin kauppakamarin mukaan yli 84 miljardia bahtia tuloja vuoden loppuun mennessä sen jälkeen, kun rokotetut turistit ovat tervetulleita Thaimaahan ilman pakollista karanteenia, kuten Thaimaan hallitus on äskettäin hyväksynyt.

Phuketin kauppakamarin presidentti Thanusak Phuengdej paljasti eilen 31. maaliskuuta, että paikallinen Covid-19-rokotteen jakaminen ja saaren uudelleen avaaminen ajoitettiin odotettua nopeammin, kun Thaimaan hallitus lopulta kuuli hänen sanojensa mukaan. Phuketin paikalliset asukkaat ja yrityssektorit.

Mitä tulee rokotteiden jakeluun, Phuket on saanut ensimmäisen 4,000 100,000 annoksen erän jo maaliskuussa. Toiset 300,000 264,000 annosta saapuu huhtikuussa, 264,000 932,000 annosta toukokuussa, 417,402 XNUMX annosta kesäkuussa ja XNUMX XNUMX annosta heinäkuussa. Yhteensä XNUMX XNUMX annosta pystyy kattamaan XNUMX XNUMX paikallisen väestön.

"Valmistautuakseen "Phuket Tourism Sandbox" -strategiaan ulkomaisten matkailijoiden toivottamiseksi tervetulleeksi heinäkuun 1. päivään mennessä, yritys- ja ravintola-alaa kehotetaan rekisteröimään työntekijänsä rokotuksiin osoitteessa www.ภูเก็ตต้องชนะ. Lauantaina 27. maaliskuuta – 3. huhtikuuta”, Thanusak sanoi.

Presidentti totesi lisäksi, että jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, Phuketissa odotetaan heinäkuussa vierailevan noin 100,000 3 rokotettua ulkomaalaista turistia, sillä suhdetoimintaan on aikaa noin 84,000 kuukautta ennen saaren avaamista. Ja heinäkuusta joulukuuhun sen odotetaan tuottavan noin XNUMX XNUMX miljardia bahtia.

Hän lisäsi: ”Kun maailma alkoi jakaa Covid-19-rokotteita, monet maat valmistautuivat ottamaan vastaan ​​ulkomaisia ​​turisteja palauttaakseen tuhoisan taloutensa. Jos Thaimaa ei avannut rajaansa siihen mennessä, maa voi kohdata pitkän aikavälin taloudellisen häiriön.

"Siksi Phuketin ihmisten on yhdistettävä rokotuksia saadakseen suojamuurin ja luottamusta turistien keskuuteen sekä luodakseen mahdollisuuksia Thaimaalle toipua uudelleen." Presidentti päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.