Thaimaan kahdeksan merkittävää matkailuyhdistystä vaativat hallitusta nopeuttamaan maiden avaamista ja rokotteiden jakamista matkailuyrityksissä

Kansallinen -

Kahdeksan Thaimaan merkittävintä matkailuyhdistystä on ehdottanut Thaimaan hallitukselle rokotehallintasuunnitelmaa Phuketin ja Samuin saarten pilottimaakuntien avaamisen nopeuttamiseksi heti 1. heinäkuuta.

Yhdistykset – mukaan lukien Thaimaan matkailuneuvosto, Thaimaan matkatoimistojen liitto (ATTA), kansainvälinen lentoliikenneliitto (IATA), Thai Airline Association, Thai Spa Association ja Thailand Airline Business Association – olivat lähettäneet ministeriölle kirjeen. Matkailun ja urheilun aiemmin tällä viikolla 25. maaliskuuta painottaen rokotteiden hallintaa ja maan avaussuunnitelmia ulkomaisten matkailijoiden vastaanottamiseksi.

Vaatimukset jaettiin kuuteen aiheeseen seuraavasti:

  1. Heinäkuun 1. päivään mennessä rajan uudelleen avaaminen valittujen ulkomaalaisten matkailijoiden vastaanottamiseksi on toteutettava Phuketin ja Samuin pilottialueella.

2. Hallituksen tulisi nopeuttaa Covid-19-rokotteiden riittävää jakelua 70 prosenttiin pilottimatkailualueiden väestöstä

3. Hallituksen tulisi kiireesti harkita, että yksityinen sektori voi ostaa ja jakaa rokotteita paikallisille ihmisille

4. Hallituksen tulisi nopeuttaa rokotteiden myöntämistä miljoonalle työntekijälle hotelli- ja lentoyhtiöissä kesäkuuhun mennessä rakentaakseen ulkomaisten matkailijoiden luottamusta ennen uudelleen avaamista

5. Hallituksen tulee ilmoittaa tarkasta aikataulusta ulkomaisten matkailijoiden toivottamiseksi pilottimaakuntiin heinäkuun 1. päivä alkaen. Heillä tulee myös harkita valmistautumista neuvottelemaan muiden kohdemaiden kanssa matkakuplasopimuksesta.

6. Hallituksen tulisi harkita IATA Travel Passin käytön hyväksymistä. Se on maailmanlaajuisesti tunnettu matkasovellus, joka pystyy varmistamaan ja validoimaan Covid-19-testitodistuksen ja Covid-19-rokotetodistuksen aitouden.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.