RECAP: Thaimaasta löytyy 74 kotimaista tartuntaa 78 uudesta päivittäisestä Covid-19-tapauksesta ja yksi lisäkuolema viimeisen 24 tunnin aikana

Kansallinen -

Thaimaassa havaittiin 74 kotimaista tartuntaa yhteensä 78 uudesta päivittäisestä Covid-19-koronavirustapauksesta ja yksi lisäkuolema viimeisen 24 tunnin aikana, CCSA:n apulaistiedottaja Apisamai Srirangsan ilmoitti tänä aamuna.

Maan 87. Covid-19-kuolema oli 88-vuotias thaimaalainen Pathum Thanista, jonka perheenjäsenten kerrotaan työskennelleet riskialttiilla Pornpat-markkinoilla, mutta kukaan heistä ei osoittautunut positiiviseksi tappavan viruksen suhteen. Hänellä oli perussairauksia, kuten korkea verenpaine, hyperlipidemia ja aivokasvain.

Vainaja koki ensimmäisen kerran epäilyttäviä oireita yskästä, korkeasta kuumeesta ja hengitysvaikeuksista helmikuun 12. päivänä. Hän haki Covid-19-testin paikallisessa sairaalassa ja antoi positiivisen viruksen 15. päivänä. Hänen tilansa paheni, kun hänellä todettiin verenmyrkytys ja maksan vajaatoiminta 25. päivänä. Hänet julistettiin kuolleeksi 13. maaliskuuta.

Mitä tulee tämän päivän kotimaisiin tapauksiin, suurin osa 59 tartunnasta raportoitiin ennakoivan tapausselvityksen yhteydessä paikallisissa yhteisöissä, erityisesti paikallisissa markkinoilla, tehtaissa ja siirtotyöläisten asuntoloissa Samut Sakhonissa (36), Bangkokissa (22) ja Pathum Thanissa (1). ovat Myanmarin siirtotyöläisiä. Heitä kaikkia eristetään paikallisissa ja kenttäsairaaloissa kansanterveysviranomaisten valvonnassa.

Ennakoiva tapaustestaus Bangkhaen markkinoilla ja lähialueilla on käynnissä Bangkokin metropolin hallinnon ponnisteluilla. Useita mobiili COVID-19-testausajoneuvoja otetaan tänään käyttöön julkisessa puistossa The Mall Bangkhaen vieressä testaamaan paikallisia ihmisiä.

Muut 15 tartuntaa olivat sisäänkäynti-/sairaalatapauksia, mukaan lukien kontaktien jäljitys, joita löydettiin Takista 9, Samut Sakhonista 3, Bangkokista 1, Samut Prakanista 1 ja Suphanburista 1. Suurin osa heistä on Thaimaan kansalaisia ​​ja oireeton. Kaikki potilaat on nyt eristetty paikallisiin ja kenttäsairaaloihin hoitoon.

Tähän päivään mennessä 80 24 ihmistä toipui täysin viimeisen vuorokauden aikana ja on päästetty kenttäsairaaloista ja karanteenikeskuksista. Thaimaa on nyt saavuttanut 27,005 26,234 tapauksen, 87 XNUMX toipumisen ja yhteensä XNUMX XNUMX kuolemantapauksen pandemian alkamisen jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.