Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri vierailee Phuketissa onnittelemassa Villa Quarantinen pilotin menestystä Sri Panwa -hotellissa viime kuussa

Phuket -

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeri, Phuketin kuvernööri ja siihen liittyvät matkailu- ja hotellitoimistot ilmoittivat Villa Quarantine -projektin onnistuneesta pilotista Sri Panwa -hotellissa Phuketissa sen jälkeen, kun toivotti ensimmäisen ulkomaisten matkailijoiden ryhmän tervetulleeksi viime kuussa.

Phiphat Ratchakitprakarn matkailu- ja urheiluministeriöstä totesi tänä aamuna 10. maaliskuuta pidetyssä lehdistötilaisuudessa, että Thaimaa yhteistyössä matkailu- ja urheiluministeriön, Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT), kansanterveysministeriön, Phuketin maakunnan tautivalvontaosasto ja Sri Panwa Hotel olivat perustaneet ensimmäisen Villa Karanteenin ja toivottivat tervetulleeksi 58 ulkomaalaista Indonesiasta helmikuun 21. päivänä.

 

Ministeri sanoi: "Tänään onnittelemme Villa Karanteenin onnistumisesta. Se oli yksi Thaimaan valtion erityiskaranteeneista. Kokonaistulos oli erinomainen. Kaikilta turisteilta ei löytynyt Covid-19-tartuntoja. Se oli suuri saavutus Thaimaan matkailulle tähän mennessä.

”Sri Panwa Residencen eristäytyneiden turistien mukaan monet turistit halusivat vierailla paljon Thaimaassa, erityisesti Phuketissa. Vuonna 2019 Phuketin matkailu tuotti yli 4.7 miljardia bahtia, mutta vuonna 2020 se on pudonnut noin 8 sataan miljoonaan bahtiin. Vuosina 2023–2024 Thaimaan odotetaan pystyvän toipumaan ja parantamaan matkailun kaikkia osa-alueita, sekä thaimaalaisista että ulkomaisista matkailijoista, vähintään 3.01 biljoonalla bahtilla.

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew lisäsi, että Phuketilla on tällä hetkellä yhteensä 252 ulkomaista ja thaimaalaista matkustajaa, jotka saapuivat kuningaskuntaan ja suorittivat valtion karanteenin Phuketin ASQ-hotelleissa. Ensimmäiset 4,000 19 annosta Covid-XNUMX-rokotuksia on saatu tähän mennessä.

Covid-68,000-rokotuksiin suunnitellaan maaliskuusta toukokuuhun yli 19 19 rokotetta, jotka annetaan lääkintähenkilöstölle, Covid-XNUMX:n leviämisen hallintaan osallistuville virkamiehille, perussairailleille sekä laitosten työntekijöille. liittyvät matkailualaan, kuten hotellit, matkaoppaat, viihdepaikat, hierontasalit, kylpylät, lähikaupat jne.

TAT:n kuvernööri Yuthasak Supasorn kertoi lisäksi, että ensimmäinen turistiryhmä on saanut karanteenitodistuksen tietyksi ajaksi karanteenin päätyttyä voidakseen matkustaa ympäri maata, erityisesti Phuketiin, Phang Ngaan, Bangkokiin, Ayutthayaan. ja Chiang Mai yhden kuukauden ajan.

”Villa Karanteenin menestys mukautetaan muuntyyppisiin karanteeniin, erityisesti matkailualalla. Uskomme, että tämä hanke voi jatkua koko maassa ja tuottaa suoraan ja epäsuorasti tuloja alueen matkailualan toimijoille keinona elvyttää Thaimaan matkailualaa ja kotitaloutta”, hän päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.