Phuket toivottaa ensimmäiset 59 länsimaista turistia tervetulleeksi "Villa Quarantine" -hotelliin kahdeksi viikoksi

Phuket -

59 länsimaisen turistin ryhmä saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle aiemmin tällä viikolla, helmikuun 21. päivänä, osallistuakseen Thaimaan ensimmäiseen 'Villa Quarantine'iin' saaren Sri Panwan luksusasunnossa, Thaimaan viranomaisten mukaan.

Tämä rajoitettu ulkomaalaisten ryhmä hyväksyttiin virallisesti Center for Covid-19 Situation Administrationin (CCSA) kokouksessa. Heidän on määrä viettää 14 päivän karanteeninsa yksinomaan hotellissa.

Ennen saapumistaan ​​Phuketin kansainvälisen lentokentän, Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) ja maakunnan kansanterveysviranomaiset sekä niihin liittyvät virkamiehet ovat tarkastaneet lentoaseman alueet perusteellisesti, erityisesti Covid-19-terveystarkastukset ja muut valmistellut terveystoimenpiteet. toivottaa tiettyjä turisteja tervetulleeksi.

Ensimmäiset 13 Indonesiasta lentänyt saapunutta turistia olivat tehneet alustavat lämpötilamittaukset heti saapuessaan terminaaliin ennen maahanmuutto- ja terveysasiakirjojen tarkistusprosessia. Myös Covid-19-puikkotestit suoritettiin tiukasti ennen kuin he lähtivät huvilan karanteeniin.

Muut 46 ulkomaalaista saapuivat saarelle vähän myöhemmin ja olivat myös käyneet läpi saman prosessin viranomaisten mukaan. Vieraiden noutamiseen tarkoitetut pakettiautot varustettiin sosiaalisten etäisyyksien mukaisesti myös käsien desinfiointiaineella ja kirkkaalla lasiesteellä matkustajan ja kuljettajan väliin. Kaikilla palveluita tuottaneilla henkilöillä oli myös PPE-vaatteet, hanskat, kasvonaamiot ja hiushuput.

Huvilan karanteenisuunnitelman mukaan ulkomaalaiset erotetaan ja eristetään valtion karanteenin ensimmäiset viisi päivää. Negatiivisten Covid-19-testien jälkeen he voivat poistua huoneistaan ​​nauttiakseen hotellin palveluista ja mukavuuksista, kuten uima-altaista, kylpylöistä, rannoista, urheiluseuroista jne. huvilan jäljellä olevien päivien ajan. Aluksi he yöpyvät ja rentoutuvat Sri Panwa -hotellissa kaksi viikkoa.

Phuketin apulaiskuvernööri Phichet Panapong sanoi, että turistit pysyisivät Sri Panwassa organisaation karanteenina.

”Heitä pidettiin pilottiryhmänä, joka haki huvilan karanteeniehtoa. Toimimme kuitenkin tiukkojen terveysvaatimusten mukaisesti CCSA:n ja kansanterveysministeriön valvonnassa”, kuvernööri totesi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.