Pääministeri määräsi entisen maahanmuuttopäällikön "Big Joke" palaamaan tehtäviinsä Thaimaan kuninkaallisessa poliisissa, varapääministeri sanoo

Bangkok -

Pääministeri Prayut Chan-O'Cha on allekirjoittanut määräyksen entisen maahanmuuttopäällikön, poliisikenraaliluutnantti Surachate "Big Joke" Hakparnin palauttamisesta Thaimaan kuninkaalliseen poliisiin, varapääministeri Wissanu Krea-ngam paljasti tänään.

Varapääministeri kertoi toimittajille tänään, 9. maaliskuuta, että pääministerin käsky olisi siirtää Surachet Hakpal eli "Big Joke" pääministerin kansliaan erikoisneuvonantajasta Thaimaan kuninkaallisen poliisin virkaan.

KUVA: Prachachat

Määräyksessä oli myös harkita vielä jäljellä olevan 60 henkilön uudelleensijoittamista. Kuitenkin niillä, joilla on tällä hetkellä rikosrekisteri kansallisessa korruption vastaisessa toimikunnassa (NACC), se olisi varapääministerin mukaan vaikeaa.

Kun Wissanulta kysyttiin Big Joken mahdollisuudesta palata poliisiosastolle ja hänen tarkalleen tehtävästään, hän yksinkertaisesti sanoi, ettei hänen tehtävänsä ollut sanoa niin, se oli pääministerin asia. Thaimaan kuninkaallisen poliisin on tarkistettava määräys tänä iltana annettujen lausuntojen mukaan ja päätettävä seuraavista vaiheista.

Viime syyskuussa, Big Joke nosti kanteen pääministeriä vastaan, koska hänen väitetään antaneen hänelle laittomasti siirtomääräyksen kabinetin neuvonantajalle. Oikeusjuttu oli Wissanun mukaan kuitenkin merkityksetön eikä vaikuttanut pääministerin päätökseen.

Pääministeri totesi kuitenkin, että Big Joke ei ehkä ole palaamassa aktiiviseen virkaan, ja siitä on vielä päätettävä Thaimaan kuninkaallinen poliisi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
4 (3 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.