Naishoitaja kärsii vakavasta allergisesta penisilliinireaktiosta saatuaan Sinovacin Covid-19-rokotteen, mutta on toipumassa, kertoo tautientorjuntaosasto

Bangkok -

Naislääkärin kerrottiin kokeneen vakavan allergisen reaktion saatuaan rokotuksen Sinovacin Covid-19-rokotteella, mutta hänen oireensa ovat nyt paranemassa, kertoo tautientorjuntaosaston pääjohtaja.

Tri Opas Karnkawinpong on tehnyt yhteenvedon Covid-19-rokotustilanteesta tiedotustilaisuudessa tänään 3. maaliskuuta. Raporttien mukaan kaikkiaan 7,262 28 ihmistä on rokotettu 2. helmikuuta - XNUMX. maaliskuuta välisenä aikana.

Myös kansanterveysministeriö tarkkaili rokotettuja ihmisiä injektion jälkeen. Noin 20:llä havaittiin haittavaikutuksia. He jaettiin 2 ryhmään, jotka ovat lieviä ja vaikeita oireita.

Useilla 19 rokotetulla henkilöllä oli lieviä oireita. Heistä 12 oli väsymystä, 4:llä vartalokipuja, kaksi pahoinvointia ja yhdellä turvotusta/punoitusta.

Ainoa vakava löydetty tapaus oli 28-vuotias lääkäri. Hänen kerrottiin olevan normaali, kun valvonta aloitettiin 30 minuuttia injektion jälkeen. Hänestä tuli kuitenkin yhtäkkiä pahoinvointia ja hänellä oli alhainen verenpaine neljästä viiteen tuntia myöhemmin.

Hänen sairaushistoriansa mukaan hän oli allerginen penisilliinille lapsuudesta lähtien. Hän oli vähitellen toipumassa ja kerrottiin olevan turvassa Adrenaliini-injektion jälkeen.

Hänen allergisen reaktionsa ja tiedot kerätään ja niistä raportoidaan kansanterveysministeriölle allergian uusiutumisen estämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.