Samut Sakhonin provinssin kuvernööri on vähitellen toipumassa, pystyy kävelemään, syömään ja puhumaan yksin, sanoo Sirirajin sairaalan professori

Samut Sakhon –

Samut Sakhonin provinssin kuvernöörin terveydentila on paranemassa, ja hän on toipumassa ja hänen antibioottejaan tutkitaan, jotta voidaan harkita, pitäisikö hänen ottaa Covid-19-rokote, sanoi professori tohtori Prasit Watanapa, Sirirajin sairaalan lääketieteellisen tiedekunnan dekaani.

Professori sanoi, että kuvernööri Weerasak Wichitsangsri pystyy nyt toimimaan omillaan, hengittämään normaalisti ilman hengityslaitteita sekä syömään ja puhumaan normaalisti. Hänen oireensa ovat vähitellen parantuneet viimeisen viikon aikana, mutta lääkäreiden tarkkaa valvontaa tarvitaan edelleen.

"Vain hänen lihastoimintonsa tarvitsevat vielä hoitoa. Lääkäriryhmä harkitsee, voisiko kuvernööri kuntoutua kotona vai Sirirajin sairaalassa. Kaikki riippuu hänen toipumisestaan”, tohtori Prasit totesi.

Kuvernööri on ollut sairaalahoidossa yli kaksi kuukautta sen jälkeen, kun hänelle tehtiin positiivinen Covid-19-testi 28, jolloin hän ja muut korkeat valtion virkamiehet, mukaan lukien terveysministeri Anutin Charnvirakul, osallistuivat lyhyeen kokoukseen Samut Sakhonin sairaalassa.

Tällä hetkellä Weerasak valmistautuu verikokeeseen Covid-19-vasta-ainetasojen havaitsemiseksi, jotta voidaan nähdä, onko rokotus tarpeen. Vaikka Samut Sakhonin kuvernöörillä on havaittavissa olevia vasta-aineita, hänen on silti käytettävä kasvonaamaria ollakseen hyvänä esimerkkinä paikallisille ihmisille.

Kuvernöörin kerrottiin olevan hengityskoneessa yli 40 päivää, mikä on ennätys Sirirajin sairaalassa, ja toisinaan lääkärit eivät olleet varmoja, paraneeko hän.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.