Terveysministeristä tulee ensimmäinen henkilö Thaimaassa, joka saa Sinovacin Covid-19-rokotteen, todistamassa Thaimaan pääministeri

Bangkok -

Terveysministeri Anutin Charnvirakulista tuli ensimmäinen henkilö Thaimaassa, joka sai ensimmäisen Covid-19-rokotteen Sinovac-yhtiöltä, ja hänen jälkeensä neljä muuta ministeriä, pääministeri Prayut Chan-O'Chan todistajana.

Useista kabinettiministereistä koostuva ryhmä saapui Bamrasnaraduran tartuntatautiinstituuttiin Nonthaburissa tänä aamuna 28. helmikuuta vastaanottamaan ensimmäiset Covid-19 Sinovac -rokotteet niiden ensimmäisenä jakelupäivänä.

Ensimmäinen rokotettu henkilö oli Anutin Charnvirakul Chulalongkornin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan lasten hepatologian lääketieteen professorin tohtori Yong Poovorawanin valvonnassa. Myös pääministeri ja muut ministerit seurasivat tiiviisti rohkaisua.

Seuraava injektio oli Satit Pituthecha, kansanterveysministeri, Itthiphol Khunplume, kulttuuriministeri ja entinen Pattayan pormestari, Kanokwan Vilawan, varaopetusministeri, tohtori Kiattiphum Wongrajit, kansanterveysministeriön kansliasihteeri ja tohtori Opas Karnkavinpong, taudinvalvontaosaston pääjohtaja.

Terveysviranomaisten mukaan Sinovacin rokoteruisketta ei voida antaa pääministerille hänen 66-vuotiaan iän vuoksi. Siksi hänen on odotettava AstraZeneca-rokotteita, jotka ovat tuotantotarkastuksessa.

3,000 1,500 annosta Sinovac-rokotetta Bamrasnaradura-instituutissa ruiskutetaan 18 59:lle XNUMX–XNUMX-vuotiaalle henkilölle, erityisesti etulinjan terveydenhuoltohenkilöstölle, joka työskentelee tarttuvan, korkean riskin lääkintähenkilöstön parissa osavaltion karanteenissa, muulle lääkintähenkilöstölle, joka voi olla tekemisissä tartunnan saaneiden potilaiden kanssa Nonthaburissa ja potilailla, joilla on perussairaus, kuten vakava krooninen hengityselinsairaus, sydänsairaus, aivohalvaus, syöpä, diabetes ja liikalihavuus.

Kuva: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.