PÄIVITYS: Pahoinpitelystä syytetty taksinkuljettaja sanoo hyökänneensä chileläisen miehen kimppuun, koska tämä oli ärsyttävää

Pattaya -

Taksin moottoripyöränkuljettaja, joka hyökkäsi chileläiseen mieheen Walking Streetillä tänä aamuna ja joka jäänyt CCTV:lle, on kertonut olevansa suuttunut chililäiseen mieheen, joka oli humalassa ja pyysi häneltä kyytiä.

Epäiltyä syytetään ruumiin tai mielen vamman aiheuttamisesta toista henkilöä vastaan.

Salvatore Andres Castromedina, 24, Chilen kansalainen, teki ilmoituksen väitetystä pahoinpitelystä noin 2:00 tänä aamuna Pattayan kaupungin poliisin kapteeni Puttarak Sornkamharnille. Hän oli murtanut nenänsä ja hänen vaatteensa ja kasvonsa olivat veren peitossa.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme alla olevasta linkistä.

https://thepattayanews.com/2021/02/25/chilean-man-injured-suffers-broken-nose-after-being-attacked-by-pattaya-taxi-motorbike-driver-caught-on-camera/?fbclid=IwAR27ZEKBzMRpUmttttPMvokIbCam4Da9lIM_tuMDPahhORzcExuk2H8QEkY

Kello 10 Pattayan kaupungin poliisipäällikkö eversti Pisit Poonsap ja Pattayan matkailupoliisin everstiluutnantti Somboon Euasamanmaitree pidättivät Thaimaan kansalaisen, herra Amorn 'Jeab' Boonmeen. Hänet pidätettiin kotonaan Soi Bonkaissa Nongpruessa.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme alla olevasta linkistä.

https://thepattayanews.com/2021/02/25/update-taxi-motorbike-driver-suspect-arrested-after-attacking-chilean-man-on-pattaya-walking-street/

Tänä iltapäivänä poliisiryhmä, jota johti Chonburin maakunnan poliisin apulaiskomentaja eversti Korrawat Janpradit, paljasti lisää yksityiskohtia Pattayan lehdistölle.

Epäilty herra Amorn myönsi poliisille: "Chilelainen mies oli erittäin humalassa. Chileläinen pyysi minulta kyytiä, mutta oli voimakkaasti päihtynyt.

”Kieliviestinnässä oli ongelma, jossa emme molemmat ymmärtäneet toisiamme. Pyysin chileläistä miestä etsimään toisen taksin moottoripyörän kuljettajan, koska luulin hänen olevan liian humalassa ja ärsyttävän minua. Amorn totesi.

”Olen ihminen, joka ärsyyntyy ja suuttuu helposti mistä tahansa. Vihani johti minut hyökkäämään chileläisen miehen kimppuun, kun hän ei jättänyt minua rauhaan ja vaivasi humalassa minua kyydissä, kun sanoin ei. Olen pahoillani siitä, mitä olen hänelle tehnyt." Amorn päätti.

Toinen taksin moottoripyörän kuljettaja, joka oli lähellä tapahtumapaikkaa, Mr. Rittisak Kansumanoe, kertoi Pattayan poliisille: "En tiedä mitä heidän välillään tapahtui aiemmin, mutta chileläinen mies pyysi minua viemään hänet poliisiasemalle, kun hän lähestyi minua. oman verensä peitossa."

Eversti Korrawat sanoi: "Tässä vaiheessa epäiltyä syytetään rikoksesta toista henkilöä kohtaan, joka on aiheuttanut vammoja ruumiilleen tai mieleensä."

Salvatore kiitti Pattayan kaupungin poliisia ja Pattayan turistipoliisia hänen auttamisestaan ​​ja epäillyn nopeasta pidätyksestä. Pattayan poliisi pyysi anteeksi kaupungin puolesta ja antoi uhrille lahjakorin.

Pattaya Newsin tarina

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.