PÄIVITYS: Taksimoottoripyörän kuljettajaksi epäilty pidätettiin hyökäntyä chileläinen miehen kimppuun Pattayan kävelykadulla

Pattaya-

Moottoripyörätaksin kuljettaja, joka on pääepäilty aamulla tehdystä pahoinpitelystä, pidätettiin kahdeksan tuntia sen jälkeen, kun hän näytti hyökkäävän chileläistä miestä vastaan ​​Pattaya Walking Streetillä aikaisin tänä aamuna (25. helmikuuta)th).

Koko järkyttävä tapaus tallentui CCTV-videolle, joka julkaistiin The Pattaya Newsille ja muille paikallisille uutismedialle ja on nähtävissä täällä.

Salvatore Andres Castromedina, 24, Chilen kansalainen, teki ilmoituksen väitetystä pahoinpitelystä noin 2:00 tänä aamuna Pattayan kaupungin poliisin kapteeni Puttarak Sornkamharnille. Hän oli murtanut nenänsä ja hänen vaatteensa ja kasvonsa olivat veren peitossa.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme alla olevasta linkistä.

https://thepattayanews.com/2021/02/25/chilean-man-injured-suffers-broken-nose-after-being-attacked-by-pattaya-taxi-motorbike-driver-caught-on-camera/?fbclid=IwAR27ZEKBzMRpUmttttPMvokIbCam4Da9lIM_tuMDPahhORzcExuk2H8QEkY

Mitä tulee viimeisimpään päivitykseen klo 10, Pattayan kaupungin poliisipäällikkö eversti Pisit Poonsap ja Pattayan matkailupoliisin everstiluutnantti Somboon Euasamanmaitree ovat pidättäneet Thaimaan kansalaisen, herra Amorn 'Jeab' Boonmeen. Hänet pidätettiin talossa Soi Bonkaissa Nongpruessa. Poliisipäällikkö Pisit Poonsapin mukaan poliisi käytti CCTV-kuvaa tunnistaakseen ja jäljittääkseen epäillyn hänen kotiinsa.

Poliisi takavarikoi taksin moottoripyöräpaidan, jonka hän väitti käyttäneen, kun hän hyökkäsi chileläisen miehen kimppuun. Mr. Boonmee ei ole julkaissut julkista lausuntoa Pattayan lehdistölle, eikä tiedetä, onko hän turvannut asianajajan palveluita tällä hetkellä.

Poliisi ei ole vielä paljastanut tarkkaa syytä, miksi taksimoottoripyörän kuljettaja hyökkäsi chileläisen miehen kimppuun, kun tutkinta jatkuu. Castromedina kertoi lehdistölle yrittäneensä järjestää taksin Soi Buakhaoon ja että keskustelu oli ollut rauhallista, kun moottoripyöränkuljettaja näytti hyökkäävän hänen kimppuunsa ilman provokaatiota. CCTV-materiaali näyttää tukevan tätä väitettä.

 

Pattaya Newsin tarina

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.