Reader Talkback: Mitä mieltä olet Pattayasta alueen karanteeniksi asettamisesta?

Pattaya, Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja saamme heidän näkemyksensä ja mielipiteensä. Sitten jaamme heidän palautteensa viikkoa myöhemmin ja valitsemme erilaisia ​​ja mielenkiintoisia vastauksia.

Tällä viikolla haluamme tietää, mitä mieltä olet Thaimaan hallituksen ehdotuksesta tehdä Pattayasta alueen karanteeni myöhemmin tänä vuonna. Ensinnäkin tässä on joitain lisätietoja ehdotuksesta, joka on saamassa voimaa paitsi paikallisten ja alueellisten johtajien, myös Covid-19-tilannehallinnon keskuksen ja Thaimaan keskushallinnon keskuudessa.

Pattaya, yhdessä useiden muiden alueiden kanssa, on ehdolla "aluekaranteeniin" myöhemmin tänä vuonna - lisätietoja

Pohjimmiltaan suunnitelman perusteet, joita edelleen muotoillaan ja keskustellaan useiden hallintotasojen kesken, asettaisivat Pattayan, Phuketin, Koh Samuin ja Chiang Main alueen karanteeniin. Tämä varhainen luettelo voi tietysti muuttua. Perussuunnitelmana on rokottaa paikallinen väestö, mukaan lukien expat-asukkaat, jotka haluavat rokottaa (hinta ei ole vielä selvä), ja päästää sitten sisään rokotetut turistit neljänteen neljännekseen/lokakuuhun 2021 mennessä, joiden on pysyttävä Pattayan alueella klo. vähintään kaksi viikkoa.

Thaimaan hallitus on jo vahvistanut, että neljä "tärkeää taloudellista huolta" aiheuttavaa aluetta, jotka todennäköisesti ovat alueen karanteenit, saavat rokotteet etusijalle lääkintähenkilöstön ja haavoittuvien ihmisten ohella.

Tarkat yksityiskohdat siitä, miten tämä toimisi, ovat epäselviä, ja jotkut varhaiset keskustelut viittaavat siihen, että turistin on vietyttävä hotellissaan ensimmäiset päivät tai kaksi negatiiviseen Covid-19-testiin asti, minkä jälkeen hänet vapautetaan vain Pattayan alueelle seurannan kanssa. älypuhelin ja säännölliset sisäänkirjautumiset terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.

Niin mitä mieltä olet? Viranomaiset muuten tietävät hyvin, ettei Covidille ole nollariskisuunnitelmaa, eikä suunnitelma ole täydellinen eliminointi. On myös todennäköistä, että vain korkeasti rokotetut maat ja maat, joissa tapauksia on vähän, sallitaan. Kun rokotteiden vaikutuksista viruksen leviämisen rajoittamiseksi tulee lisää tietoa, se todennäköisesti auttaa myös suunnitelmaa.

Saamamme varhainen palaute on, että useimmat Pattaya-yritysten omistajat suhtautuvat suunnitelmaan laajalti, mikä ei ole yllättävää, mutta pitkäaikaisilla paikallisilla entisillä henkilöillä, joista monet kuuluvat haavoittuvaiseen ryhmään, on ristiriitaisia ​​mielipiteitä, kuten rokotteen ottamisesta tai rokotteen ottamisesta. testikaranteenialue. Haluamme tietää, mitä mieltä olet.

Kerro meille kommenteissa, sosiaalisessa mediassa tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. odotamme kuulevamme sinusta ja julkaisemme tulokset ensi viikolla.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.67 (3 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/