Pattaya, yhdessä useiden muiden alueiden kanssa, on ehdolla "aluekaranteeniin" myöhemmin tänä vuonna - lisätietoja

TIEDOSTOKUVA: Pattaya Marine Office

Pattaya, Thaimaa-

Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) käsitteli yksityiskohtaisesti Thaimaan rokotussuunnitelmia tänään päivittäisessä lehdistötilaisuudessaan, mukaan lukien tulevat ehdotukset ja suunnitelmat Pattayasta ja kolmesta muusta alueesta taloudellisesti prioriteettivyöhykkeiksi ja niiden todennäköisesti tekemiseksi. "Aluekaranteenit" myöhemmin tänä vuonna.

Pormestari Sonthaya Khunplume puhui ja vahvisti myös paikallisen lehdistön kanssa tänä aamuna suunnitelmasta, joka sisältää Phuketin, osia Surat Thanista (Koh Samui) ja Chiang Maista.

CCSA:n mukaan neljä edellä lueteltua talouden painopistealuetta saavat rokotteiden tärkeysjärjestyksen haavoittuvien ja sairaanhoitoalan työntekijöiden jälkeen. Kiinan Sinovacin ensimmäisen rokoteerän on määrä saapua tällä viikolla Thaimaahan. Tämä erä jaetaan useisiin provinsseihin, mukaan lukien Chonburi, mutta se on ensisijaisesti tarkoitettu riskiryhmille. Kun laajemmat rokotteet saapuvat seuraaville kuukausille, talouden prioriteettivyöhykkeet on suunniteltu ensisijaiseksi prioriteetiksi riskiryhmien ohella.

Alustava suunnitelma CCSA:n mukaan on tehdä "aluekaranteeni" vyöhykkeistä rokotetuille ulkomaisille turisteille tämän vuoden neljännekseen mennessä, ja tällä hetkellä Pattaya on sellainen. Tarkkoja yksityiskohtia aluekaranteenin toiminnasta ollaan tietysti vielä selvittämässä, mutta karkea ajatus on rokottaa Pattayan paikallinen väestö, erityisesti matkailuala, ja antaa rokotettujen turistien jäädä Pattayaan karanteeniaikansa ajan. nauttia paikallisista nähtävyyksistä. Myös muut maakunnat voivat vaatia tiettyjä varotoimenpiteitä Pattayasta sinne matkustaville henkilöille alueen karanteenin aikana.

Rokotteiden rekisteröinti alkaa piakkoin, seuraavasta kaaviosta näet karkean prosessin siihen tekemiseen, mihin ulkomaalaiset ovat oikeutettuja. (Toimittajan huomautus: On vielä paljon kysymyksiä siitä, onko rokote ilmainen ulkomaalaisille, mikä ei ole vielä täysin selvää.) Tästä ohjelmasta tulee paljon enemmän tietoa tulevien kuukausien aikana ja Pattayasta. Uutiset pitävät sinut ajan tasalla.

Vaikka nämä ovat "ehdotuksia", ne tulevat CCSA:lta eivätkä vain kolmansien osapuolien virastoilta, jotka ovat sopineet matkailualan kanssa siitä, että matkailu on etusijalla ja kuten huviloiden karanteeni, huvivenekaranteeni ja golfkaranteeni, jotka kaikki ovat toteutuneet, Aluekaranteeni todennäköisesti tekee samoin, ja se on tärkeä suunnitelma loppuvuodelle.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/