Kolme Kiinan kansalaista pidätettiin Takin rajalla, kun heidän kerrotaan livahtaneen laittomasti kuningaskuntaan luonnollisen rajan kautta

Tak -

Kolme kiinalaista laitonta siirtolaista jäi kiinni Takin maakunnassa eilen illalla, helmikuun 18. päivänä, kun heidän kerrottiin hiipivän Thaimaan ja Myanmarin luonnollisen rajan yli päästäkseen laittomasti kuningaskuntaan.

Pidätys tapahtui vihjeen jälkeen, joka paljasti, että paikallisten salakuljettajien tukema ulkomaalaisten ryhmä yrittäisi päästä Thaimaahan vuoristopolkua pitkin välttääkseen rajatarkastusaseman Ban Phalan kylässä Mae La Madin alueella.

Epäilyttävä lava-auto havaittiin ajamassa polkua pitkin, kun Naresuan Task Force tarkasti aluetta. Ajoneuvoa pyydettiin pysähtymään tarkastusta varten. Myös kuljettaja, jonka nimeä ei kerrottu, havaittiin epäilyttävän käytöksen aikana, kun häntä kuulusteltiin.

Kuljettajan kerrotaan tunnustavan olevansa matkalla hakemaan salakuljetettuja ulkomaalaisia, jotka matkustaisivat luontopolulla. He olivat olleet yhteydessä toisiinsa puhelimitse noutopaikasta. Rajasotilaat ja poliisi seurasivat sitten ilmoitettua paikkaa ja löysivät ryhmän ihmisiä, joihin kuului kaksi miestä ja nainen, jotka olivat tulossa alas vuorelta.

He saapuivat kahden oppaan kanssa, joista toinen pakeni vangitsemisen aikana. Kaksi tähystystä ja kaksi moottoripyörää takavarikoitiin tapahtumapaikalta.

Kaikki pidätetyt henkilöt kuljetettiin Mae Ramat -sairaalaan Covid-19-testeihin viranomaisten valvonnassa ja heidät kuljetetaan paikalliselle poliisiasemalle oikeuskäsittelyä varten.

Kuva: Siamrath

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.