Kaksi elävää kranaattia purettiin turvallisesti, kun ne löydettiin metsästä paikallisen asunnon läheltä Rayongin maakunnassa

Rayong –

Räjähteiden hävittämisen (EOD) paikallinen poliisi oli onnistuneesti purkanut kaksi kranaattia, kun paikallinen löysi ne heidän hedelmätarhansa läheltä Ban Khain alueella Rayongin maakunnassa viime perjantaina, helmikuun 12. päivänä, illalla.

Ban Khain poliisit ja EOD-ryhmä saapuivat paikalle noin kello 6 saatuaan ilmoituksen räjähtämättömistä pommeista, jotka löytyivät hylätystä mustasta pussista metsässä lähellä rambutaanitilaa Chakbokin osa-alueella.

Maatilan omistajan Narakorn Wisetsrin mukaan hän oli kävelemässä metsään kaatamaan puita talossaan puusepäntyötä varten, kun hän huomasi epäilyttävän vanhan laukun ja yllättäen näki pari vaarallista laitetta, jotka sijaitsivat vain 500 metrin päässä hänen talostaan.

Laukusta poistettiin kaksi räjähdysainetta ja ne peitettiin renkaalla. Provinssin EOD-komentajan Suradet Manipitakin mukaan laitteet olivat edelleen hyvässä kunnossa ruosteisesta ulkonäöstään huolimatta ja olivat erittäin vaarallisia, koska ne saattoivat silti olla räjähtäviä milloin tahansa.

Viranomaiset ottivat käyttöön vesiauton, kun EOD-ryhmä oli purkamassa kranaattia. Operaatio sujui kuitenkin hyvin ja räjähtämättömät pommit saatiin turvallisesti pois paikalta.

Poliisi Suradet totesi lisäksi, että pommit heittävät M67- ja M19A1-tyyppisiä kranaatteja, joita käytettiin aiemmin vapaaehtoistyössä ja erikoisoperaatioissa vanhojen sotien aikana, mutta niitä ei enää käytetä nykyään.

Kuva: 77Kaoded

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.