Ominaisuus: Katsaus tähän viikkoon viime vuonna Pattayassa ja Thaimaan uutisissa

 

Seuraavassa on uusi ominaisuus, joka liittyy muihin toistuviin viikoittaisiin ominaisuuksiimme, kuten Reader Talkback, Editorials, Katsaus tulevaan viikkoon uutisissa ja yhteenvedot kansallisista ja paikallisista huipputarinoista.

Tämä uusi osio, joka julkaistaan ​​yleensä torstaina, katsastaa viime vuoden saman ajanjakson uutisia (ja joskus eri aikaikkunoita, kuten kuusi kuukautta tai kolme kuukautta) nähdäkseen, miten asiat ovat muuttuneet, ja seurataan edistymistä. tarinoita sekä tarkastella mahdollisesti rikottuja lupauksia tai asioita, joita ei tapahtunut.

Koska julkaisemme kymmeniä tarinoita viikossa, tämä on nopea tapa ihmisille katsoa, ​​mitkä olivat toimitustiimimme valitsemat suurimmat tarinat vuosi sitten ja kuinka ne vaikuttavat meihin tänään ja liittyvät ajankohtaisiin uutisiin. Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä.

  1. Thaimaan matkailuministeri ajaa ajatusta antaa viihdealueiden yöelämän olla auki klo 4 asti

Nyt, vuotta myöhemmin, suljemme Covid-19:n vuoksi klo 11 eri ryhmien taisteleessa myöhemmän sulkemisen mahdollistamiseksi. Ihmiset eivät olisi voineet kuvitella silloin, varsinkaan Pattayassa.

Thaimaan matkailuministeri palautti ajatuksen pitää baarit laillisesti auki klo 4 aamulla matkailun edistämiseksi

  2. Kukkamyyjät raportoivat vilkasta bisnestä ystävänpäiväksi

Tänä vuonna kukkakauppiaat raportoivat noin 50 %:n tappiosta vuositasolla, mikä johtuu pääasiassa turistien puutteesta ja paikallisten thaimaalaisten vähentymisestä.

Kukkakauppiaat sanovat, että bisnes sopii ystävänpäiväksi Pattayalla, kun asukkaat ja turistit juhlivat rakkauden päivää

3. LPGA Golf -kiertue peruttu Covid-19:n vuoksi, siirretty vuoteen 2021

No, se ei tapahtunut tänäkään vuonna. Tämä tapahtuma on Pattayalla merkittävä vuosittainen tapahtuma, ja se vie paljon rahaa erityisesti matkailuun ja urheilumatkailuun, mutta on edelleen epävarma Covid-19:n takia. Toivottavasti se voi palata vuonna 2022.

Järjestäjät peruuttivat LPGA Golf -kiertueen Pattayassa uusien koronaviruksen pelkojen vuoksi

4. Pikaveneen törmäys Phuketissa loukkaantui 22 ja kuolee kaksi venäläistä lasta

Tärkeä uutinen ennen Covid-19:ää hallitsi uutisia, mikä herätti erilaisia ​​uudistus- ja muutospyyntöjä. Kuitenkin ennen kuin se ehti tapahtua, Covid-19 iski ja sulki periaatteessa koko alan.

Pikaveneen törmäyksessä Phuketissa kuoli kaksi venäläistä lasta, ainakin 22 loukkaantui

5. Korat-ostoskeskuksen joukkoampuminen

Käsittelimme tätä erillisessä artikkelissa aiemmin tällä viikolla, mutta tämä oli ylivoimaisesti suurin tapahtuma, joka tapahtui tällä viikolla viime vuonna. Tässä on tapahtumasta kirjoittamamme pääkirjoitus.

Pääkirjoitus: Miksi meidän ei pitäisi ylistää tai tunnustaa ampujaa traagisessa Korat-massaammuskelussa

Siinä se tälle viikolle, kiitämme sinua kuten aina, kun luit Pattaya News -uutiset!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/