Thaimaan rikostuomioistuin kumoaa digitaaliministeriön viime kuussa jättämän kiellon Thanathornin Facebook-suoraan keskusteluun Covid-19-rokotteista.

KUVA: Thairath

Bangkok -

Thaimaan rikostuomioistuin on tänään, 8. helmikuuta, kumonnut entisen Future Forward -oppositiopuolueen johtajan Thanathorn Juangroongruangkitin aiemman määräyksen sosiaalisen median alustojen poistamisesta lähetettyään Facebookin suoran istunnon, joka vaikutti kyseenalaistavan hallituksen Covid-19-rokotusstrategian.

Digitaalisuus- ja yhteiskuntaministeriö pyysi määräystä oikeuden käsiteltäväksi tammikuun lopulla. Syytöksen mukaan Thanathon oli arvostellut väärin hallituksen työtä AstraZeneca Covid-19 -rokotteen tarjoamisessa thaimaalaisille.

KUVA: Progressiivinen liike

Entinen poliittinen johtaja oli ministeriön mukaan myös diskreditoinut kuninkaan henkilökohtaisessa hallinnassa olevaa Crown Property Bureaua, mikä rikkoi rikoslain 112 §:ää.

Lue lisää maksusta alta:

Digitaalisen talouden ja yhteiskunnan ministeriö nosti lésé majéste -syytteet entiselle oppositiopoliitikolle Thanathornille

Tuomioistuin oli viimeistellyt päätöksensä tutkien yksityiskohtaisesti sekä lakien että tosiseikkojen perusteella ja lukenut lausuntonsa tänä iltapäivänä. Syytettä vastaan ​​on esitetty väite, jonka mukaan Thanathorn on antanut hieman tietoja Crown Property Bureaun osakkeenomistajista ja hallituksesta, jotka eivät ole esityksen pääkeskustelu.

Digitaaliministeriön esittämää syytöstä ei voitu selvittää perusteellisesti, ja sen on osoitettu vaikuttavan maan vakauteen. Tästä syystä tuomioistuin määräsi poistamaan tietyn leikkeen sekä Thanathornin sosiaalisen median alustojen julkaisukiellon.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.