Digitaalisen talouden ja yhteiskunnan ministeriö nostaa syytteen entisestä oppositiopoliitikosta Thanathornista

KUVA: Thai Post

Bangkok -

Digitaalisen talouden ja yhteiskunnan ministeriö (DES) on tänään, 20. tammikuuta, jättänyt kuninkaallisen kunnianloukkausvalituksen Future Forward -puolueen entistä johtajaa Thanathorn Juangroongruangkit vastaan ​​liittyen Facebook Live -videoon, joka vaikutti kyseenalaistavan hallituksen Covid-19-rokotusstrategian.

KUVA: Progressiivinen liike

Thanathon, jolle Thaimaan tuomioistuin oli aiemmin kieltänyt poliittisen toiminnan 10 vuodeksi, suoritti suoran lähetyksen Progressive Movementin virallisen Facebook-sivun kautta maanantaina 18. tammikuuta siitä, kuinka hänen mielestään ja uskomusten mukaan hallitus on liian riippuvainen. vain yhdelle rokoteyritykselle, AstraZenecalle, koska se oli ainoa yritys, joka antoi rokotteiden tuotantovaltuudet thaimaalaiselle lääkkeitä valmistavalle Siam Biosciencelle, jonka omistaa kuninkaan henkilökohtaisessa hallinnassa oleva Crown Property Bureau.

Varaministeri Nevin Chochaithip kertoi tänään iltapäivällä, että entisen poliitikon kerrotaan välittäneen noin 11 väärää ja harhaanjohtavaa lausuntoa, jotka aiheuttivat hämmennystä ja epävakautta pääministeri Prayut Chan-O'Chan johtamassa hallituksessa ja hallituksen mukaan pilasivat ratkaisevasti maineen. monarkian instituutiosta.

KUVA: Prachachat

Varajäsen sanoi: "Hänen lausuntonsa hyökkäsi tarkoituksellisesti kuninkaallista rokotetta vastaan ​​poliittisissa tarkoituksissa. Syytöstä pidetään rikoslain 112 §:n mukaisena rikoksena kuninkaan, kuningattaren, kuninkaallisen perheen jäsenten tai nimitettyjen virkamiesten herjaamisesta, loukkaamisesta tai ilkeyden osoittamisesta.

"Tällaisten väärien tietojen laittaminen verkkoon rikkoi myös Computer Crime Actin pykälää 14, jonka olemme jo jättäneet Thanathonia vastaan."

Nevin totesi lisäksi, että pääministeri on tiukasti määrännyt käyttämään kaikkia lakeja niitä vastaan, jotka yrittävät julkaista tai levittää harhaanjohtavaa tietoa kuninkaallisesta instituutiosta sekä kuninkaallisesta rokotuksesta. He ryhtyvät myös oikeustoimiin, jos heidät todetaan syyllisiksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.