RECAP: Thaimaasta löytyy 783 kotimaista tartuntaa 795 uudesta Covid-19-tapauksesta viimeisen 24 tunnin aikana

Kansallinen -

Thaimaassa havaittiin 783 kotimaista tartuntaa 795 uudesta Covid-19-koronavirustapauksesta viimeisen vuorokauden aikana, CCTV:n tiedottaja Taweesin Visanuyothin ilmoitti tänä aamuna 24. helmikuuta.

Samut Sakhonissa todettiin 759 tartuntaa proaktiivisten tapausten yhteydessä suurissa tehtaissa ja paikallisissa yhteisöissä, pääasiassa siirtotyöläisten asuntoloissa. Suurin osa heistä oli siirtotyöläisiä Myanmarista ja ovat oireettomia. Kaikki potilaat ovat nyt osavaltioiden karanteeni- ja kenttäsairaaloissa kansanterveysviranomaisten valvonnassa.

Muut 24 tartuntaa on raportoitu Samut Sakhonissa 18, Bangkokissa 4, Tak 1:ssä ja Maha Sarakhamissa 1. He ovat sekä thaimaalaisia ​​että siirtotyöläisiä ja ovat nyt eristettynä paikallisissa sairaaloissa hoitoa varten.

Tähän päivään mennessä 784 24 ihmistä toipui täysin viimeisen vuorokauden aikana ja on päästetty kenttäsairaaloista ja karanteenikeskuksista. Thaimaa on nyt saavuttanut 21,249 14,001 tapauksen, 79 XNUMX toipumisen ja yhteensä XNUMX XNUMX kuolemantapauksen pandemian alkamisen jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.