Sadat juhlien kävijät uhkaavat vankeutta ja sakkoja väitetysti osallistumisesta syntymäpäiväjuhliin hätäasetuksen aikana Surat Thanissa

Surat Thani -

Yhteensä 109 thaimaalaista ja ulkomaista juhlijaa sai eilen, 29. tammikuuta, syytteet kuukauden vankeusrangaistuksesta ja 4,000 27 bahtin sakosta, koska he olivat rikkoneet hätäasetusta osallistumalla syntymäpäiväjuhliin Pha Nganin saarella, Surat Thanissa, viime keskiviikkona XNUMX. tammikuuta.

Noin 110 vierasta, 89 ulkomaalaista ja 20 Thaimaan kansalaista sekä ravintolan omistaja ja baarimikko kerrottiin jääneen kiinni vuorenhuippuravintolasta viime keskiviikkona. Surat Thanin poliisin mukaan heidän nähtiin tanssivan ja juovan ilman sosiaalista etäisyyttä, maskin käyttöä ja muita tiukkoja terveystoimenpiteitä Covid-19-koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Tarkempia tietoja sieppauksesta voi seurata TÄÄLTÄ

Surat Thanin lääninoikeus oli eilisestä lähtien määrännyt syytteeseen kaikkia pidätettyjä asiakkaita vastaan ​​hätäasetuksen 9 §:n rikkomisesta Covid-19-koronaviruksen leviämisen estämiseksi osallistumalla yli viiden hengen joukkokokouksiin. Heitä uhkaa kuukauden vankeusrangaistus ja 4,000 XNUMX bahtin sakko. Vankeusrangaistuksen on kerrottu olevan ehdollinen.

Samaan aikaan ravintolan omistajaa ja baarimikkoa uhkaa jopa kahden vuoden vankeusrangaistus ja 10,000 XNUMX bahtin sakko hätäasetuksen rikkomisesta osallistumalla yli viiden hengen joukkokokouksiin sekä Surat Thanin hätämääräyksen rikkomisesta avaamalla. ravintola ja alkoholijuomien tarjoaminen/juominen ravintolassa.

Kuva: Matichon

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.